Ενοικίασε τετράτροχη, της προκάλεσε ζημιές και έδειρε τον ιδιοκτήτη

Με αμνησία στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε35χρονος υπεύθυνος Γραφείου Ενοικιάσεως όταν 19χρονος τον γρονθοκόπησε επειδή του υπέδειξε πως προκάλεσε ζημιές στη τετράτροχη μοτοσικλέτα που ενοικίασε.
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, γύρω στις 5μ.μ. χθες μετέβηκε 19χρονος σε Γραφείο Ενοικιάσεως Οχημάτων στην επαρχία Αμμοχώστου με σκοπό να παραδώσει τετράτροχή μοτοσικλέτα την οποία είχε ενοικιάσει στις 18/7/16.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο υπάλληλος του Γραφείου, ηλικίας 35 ετών του υπέδειξε ότι η μοτοσικλέτα είχε υποστεί ζημιές ύψους €2.000-€2.500 και ότι ο ίδιος θα έπρεπε να καταβάλει το εν λόγω ποσό, τότε το 19χρονος του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ακολούθως, ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη αμνησία και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.
  

Δειτε Επισης

Δύο τα περιστατικά δαγκώματος από οχιά-Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση
Τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμη Βάσου Λυσσαρίδη 4 χρόνια από τον θάνατό του
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Ο Κύπριος ερευνητής πίσω από τα ίχνη ζωής σε εξωπλανήτη-Από την Έγκωμη στο Cambridge και η τεράστια ανακάλυψη
Κ. Κουμής: Σημαντική άνοδος σε αγροτουρισμό και αθλητικό τουρισμό
Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από δάγκωμα φίνας-Το πρώτο που καταγράφηκε για το 2025 (pic)
Αντιδρά στο πρόστιμο για το αντλιοστάσιο ο ΕΟΑ Λευκωσίας-«Οι εργασίες ήταν επιτακτικές και νόμιμες»
Διαφωνία για περικοπή επιχορήγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκφράζει ο ΣΕΜΗΟ
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Μισθολογικές αυξήσεις και ωφελήματα διεκδικεί το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό