Από εξαντλητική ανάκριση ο 30χρονος για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Από ανάκριση σε ανάκριση υποβάλλεται ο 30χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ως έβδομος ύποπτος σε σχέση με το μακελειό της Αγίας Νάπας.
Μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν η Αστυνομία εντόπισε στην αποθήκη του διαμερίσματος του στην Έγκωμη μια μοτοσικλέτα σκούτερ, ένα καλάσνικωφ και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία σύμφωνα με τα όσα έχουν ενώπιον τους οι Αρχές ,πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος.

Ο 30χρονος ο οποίος τέθηκε υπό 8ημερη, κράτηση τόσο χθες όσο και σήμερα πέρασε από ανάκριση επιμένοντας όμως να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό και να μην αναφέρει οποιοσδήποτε πληροφορίες που να οδηγούν την Αστυνομία σε νέες συλλήψεις.

Ο 30χρονος ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το φονικό. Υπενθυμίζεται ότι η μαρτυρία που έχει η Αστυνομία αναφέρει ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος για το φόνο Χαράλαμπος Αντρέου που ομολόγησε τα πάντα, μετά το φονικό του παρέδωσε τη μοτοσικλέτα και το καλάσνικωφ για να τα κρύψει στην αποθήκη, ενώ άλλη πληροφορία έκανε λόγο, ότι ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου άλλως Μπένης ενώ βρίσκεται στο κελί, του έδωσε οδηγίες για να εξαφανίσει τα τεκμήρια.

Από τις έρευνες της Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα ήταν αυτή που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάβαση του Αντρέου στο αυτοκίνητο που κλάπηκε και που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό.

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου στο όπλο αναμένεται να δείξουν κατά πόσο πρόκειται για το όπλο του Αλβανού εκτελεστή, ενώ φως στην υπόθεση ενδεχομένως να ρίξει και το κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκε στην αποθήκη.

Ο 30χρονος αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου εντός των επόμενων ημερών καθώς η Αστυνομία εκτιμά ότι πιθανών να γνωρίζει πολλά.

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της