Δεσμευτικές διεθνείς συνθήκες στη συνάντηση διαπραγματευτών

Το θέμα των δεσμευτικών για μια ενωμένη Κύπρο διεθνών συνθηκών συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε.
 
"Σήμερα οι διαπραγματευτές επικεντρώνονται στις διεθνείς συνθήκες που θα είναι δεσμευτικές για μια ενωμένη Κύπρο, με τη βοήθεια της Υποεπιτροπής για τις Διεθνείς Συνθήκες", ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. `Ειντε, υπό την αιγίδα το οποίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών.
 
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. `Ειντε θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των ηγετών.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»
Καταψηφίστηκε πρόταση για απαλλαγή μελών Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από Πόθεν Έσχες
Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος-ΙΙ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Πηγές τουρκικού ΥΠΑΜ: Μέρος τεμαχίου 5 κυπριακής ΑΟΖ εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»