Θα το «έπαιζαν» τουρίστες οι εκτελεστές του μακελειού για τη διαφυγή τους

Φαίνεται να «κλειδώνει» η Αστυνομία για τον τρόπο διαφυγής των Αλβανών εκτελεστών από τη σκηνή, μετά τη διάπραξη του μακελειού στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με έγκυρες Αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ online το πλάνο ήταν μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, οι δύο εκτελεστές να επιβιβάζονταν σε σκούτερ «παίζοντας» τους τουρίστες με στόχο την διαφυγή τους από τη σκηνή, χωρίς η εμφάνιση τους να παραπέμπει σε δολοφόνους.

Ωστόσο το σχέδιο άλλαξε άρον άρον μετά τη δολοφονία του ενός εκ των δύο εκτελεστών.  Η Αστυνομία «κλείδωσε» στο συγκεκριμένο σενάριο μετά τον εντοπισμό του σκούτρερ, ενώ υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες γύρω από αυτή την εκδοχή.

Εντωμεταξύ  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ μετά από πληροφορία που έφτασε στις Αρχές ότι στο διαμέρισμα του έκρυβε οπλισμό και μοτοσικλέτα σκούτερ που σχετίζονται με το μακελειό της Αγίας Νάπας.

Μετά από έρευνες που έγιναν στην οικία και την αποθήκη του διαμερίσματός, εντοπίστηκε τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα ένα καλάσνικοφ (ο ίδιος τύπος όπλου χρησιμοποιήθηκε για το φονικό), μία μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ που είχε κλαπεί από τη Λευκωσία, φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 30χρονος που φόρεσε χειροπέδες είναι συγχωριανός και παιδικός φίλος με τον Χαράλαμπό Αντρέου, ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη του φονικού, ενώ, ανακρίθηκε από μέλη της Αστυνομίας στα πλαίσια των ερευνών που διεξήγαγαν οι αρχές τις πρώτες μέρες μετά το φονικό.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο πληροφορία που έφτασε στις Αρχές ανέφερε ότι λίγες ημέρες πριν την σύλληψη του Αντρέου, ο 30χρονος ύποπτος του έδωσε μοτοσικλέτα την οποία πιθανόν να χρησιμοποίησε για να επιτευχθεί η διαφυγή του καταζητούμενου Αλεξ Μπουρέλλι.

Επιπλέον μετά τη σύλληψη των έξι προσώπων που παραπέμφθηκαν σε δίκη, ένας από αυτούς έδωσε οδηγίες στον 30χρονο να απομακρύνει αμέσως την κλοπιμαία μοτοσικλέτα και τον οπλισμό από την αποθήκη.
Σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές τις οδηγίες στον 30χρονο έδωσε ο κατηγορούμενος Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπένης.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις το συγκεκριμένο σκούτερ φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του 32χρονου Αντρέου στο σημείο από το οποίο κλάπηκε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό.

Ανακρινόμενος ο 30χρονος ανάφερε στους Αστυνομικούς πως δεν ξέρει τίποτα και πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.  Ο ύποπτος τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση. Σημειώνεται πως το καλάσνικοφ στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στο φονικό. 

 

  

Δειτε Επισης

Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Απονομή σε Κύπρια 1ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Το θέμα ανταλλαγής περιουσιών στον Ακάμα με χαλίτικα στο επίκεντρο σύσκεψης στο Υπ. Γεωργίας
Πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στα κατεχόμενα
Yφ. Τουρισμού: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων
Λοττίδη: Επιζήμιες για ανθρώπινη αξιοπρέπεια oι διακρίσεις σεξουαλικού προσανατολισμού
Οι ημερομηνίες που θα καταβληθεί το επίδομα τέκνου και πολύτεκνης μάνας
Οι αναφορές του Υπουργού Υγείας για τα προβλήματα στα καινοτόμα φάρμακα-«Θα βρεθεί η χρυσή τομή»
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού