Έτσι θα έπρεπε να είμαστε για να επιζήσουμε σε τροχαίο (video)

Ενα αλλόκοτο γλυπτό, το οποίο αναπαριστά πως θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος για να μπορεί να επιζεί σε τροχαία, κατασκεύασαν Αυστραλοί ειδικοί.

Ο «Γκράχαμ», είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός χειρουργού, ενός ειδικού ερευνητή τροχαίων ατυχημάτων και μιας γλύπτριας. Οι τρεις τους δούλεψαν μαζί για να απαντήσουν στο ερώτημα «Πως θα έμοιαζε ο άνθρωπος αν στην εξελικτική του πορεία στο μέλλον έφτανε στο σημείο να είναι ανθεκτικός σε τροχαία ατυχήματα».

Ο Γκράχαμ δεν έχει λαιμό καθώς αν είχε θα κινδύνευε να τον σπάσει. Το πρόσωπό του είναι πολύ παχύ για να προστατεύεται η μύτη του και τα αφτιά του. Στα πλευρά του έχουν αναπτυχθεί... αερόσακοι και το δέρμα του είναι παχύ και σκληρό. Οσο για τα γόνατά του, έχουν την δυνατότητα να λυγίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μόνο προς τα πίσω.

 

«Τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους ανθρώπους και ο Γκράχαμ μας βοηθά να κατανοήσουμε γιατί πρέπει να βελτιώσουμε το οδικό σύστημά μας για να προστατεύουμε τους εαυτούς μας από τα δικά μας λάθη» δηλώνει ο επικεφαλής της Κρατικής Επιτροπής Τροχαίων Ατυχημάτων Τζο Καλαφιόρε. 

Πηγή: Thetoc.gr

Δειτε Επισης

Η CIA «είδε» εξωγήινους στη Σελήνη, μυστική βάση με πύργους και ανθρωποειδή
Προφυλακτικό 200 ετών με «άτακτη» εικονογράφηση θα εκτεθεί σε ολλανδικό μουσείο
ΒΙΝΤΕΟ: Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνό μετά από έκρηξη power bank λίγο μετά την απογείωση
ΒΙΝΤΕΟ: Κύπριος στόλισε τρακτέρ , έφτιαξε μηχανισμό με ντουντούκες για να πάει σε γάμο και έγινε viral
BINTEO: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στην οροφή κτιρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο περιστατικό σε πτήση-Περιστέρια... επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο
Της έβαλαν κατά λάθος 390.000 στον λογαριασμό-Πρόλαβε να αγοράσει από αυτοκίνητο και ψυγείο μέχρι... καπάκι τουαλέτας
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε «τσακωτούς» τον άνδρα της και την ερωμένη του και την έδειραν στη μέση του δρόμου στην Ινδία
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με το χαστούκι της συζύγου του Μακρόν στο Βιετνάμ-Πώς απαντά το Ελιζέ
Τα κουκλάκια Labubu αποσύρονται από τα ράφια στη Βρετανία επειδή... προκαλούν ατελείωτες ουρές