Στο Νοσοκομείο 4 άτομα από αναθυμιάσεις μετά από φωτιά σε ξενοδοχείο της Λεμεσού

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Λεμεσού, τρεις πυροσβέστες και ένας φρουρός ασφαλείας, οι οποίοι εισέπνευσαν τοξικές αναθυμιάσεις κατά την κατάσβεση μικρής εστίας φωτιάς που ξέσπασε στον εξωτερικό χώρο υπό ανακαίνιση παραλιακού ξενοδοχείου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού, οι πυροσβέστες κλήθηκαν, στις 18:30, για να αντιμετωπίσουν μια απλή φωτιά, χωρίς κανείς να τους ενημερώσει ότι στο χώρο βρίσκονταν μπιτόνια με χλώριο και άλλες επικίνδυνες ουσίες, με αποτέλεσμα όταν αυτές τυλίχθηκαν στις φλόγες, να εισπνεύσουν τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Μια ώρα αργότερα, τρεις πυροσβέστες και ο φρουρός ασφαλείας του ξενοδοχείου παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες και να υποβληθούν σε σχετικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Κλειστός για δύο χρόνια για ερασιτεχνική αλιεία ο υδατοφράκτης Μαυροκόλυμπου
Τις συμβάσεις σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό ζήτησε η Βουλή
Έρμαιο διάβρωσης η ακτή της Λάρνακας λόγω πλάνου ανάπτυξης
Διαβεβαιώσεις ότι το έργο στο Πεντάκωμο δεν επηρεάζει την Μεσογειακή φώκια
Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για την απώλεια της Νίνας Ιακώβου
Έπεσαν οι πρώτες βροχές του Φεβρουαρίου-Στο 3% ο στόχος του μήνα
Εντονες ανησυχίες ΠΑΣΥΝΜ για επιθέσεις σε βάρος νοσηλευτών
Error στο ΥΠΑΝ για την ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών-Φωνές για πρόχειρο προγραμματισμό
Εκσυγχρονίζονται οι διαδικασίες για υιοθεσία-Εισάγεται εκπαίδευση και αποκάλυψη πληροφοριών
Άρχισαν τα χιόνια στο Τρόοδος-Στα λευκά οι ψηλότερες κορυφές