Στο Νοσοκομείο 4 άτομα από αναθυμιάσεις μετά από φωτιά σε ξενοδοχείο της Λεμεσού

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Λεμεσού, τρεις πυροσβέστες και ένας φρουρός ασφαλείας, οι οποίοι εισέπνευσαν τοξικές αναθυμιάσεις κατά την κατάσβεση μικρής εστίας φωτιάς που ξέσπασε στον εξωτερικό χώρο υπό ανακαίνιση παραλιακού ξενοδοχείου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού, οι πυροσβέστες κλήθηκαν, στις 18:30, για να αντιμετωπίσουν μια απλή φωτιά, χωρίς κανείς να τους ενημερώσει ότι στο χώρο βρίσκονταν μπιτόνια με χλώριο και άλλες επικίνδυνες ουσίες, με αποτέλεσμα όταν αυτές τυλίχθηκαν στις φλόγες, να εισπνεύσουν τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Μια ώρα αργότερα, τρεις πυροσβέστες και ο φρουρός ασφαλείας του ξενοδοχείου παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες και να υποβληθούν σε σχετικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’