Τροχαίο στον δρόμο Αθηένου-Κόσιης. Οδηγούσε με 62ml αλκοόλ στο αίμα

  Με 62 μιλιγκράμ αλκοόλης στο αίμα, αντι 22 οδηγούσε 20χρονος από την Ρωσία στο δρόμο Αθηένου-Κόσιης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα 20χρονος από τη Ρωσία κάτοικος Λεμεσού, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Κόσιης, έχοντας συνοδηγό 28χρονο από τη Ρωσία κάτοικο Λεμεσού.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά τη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 20χρονος απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εισέλθει αριστερά σε χαντάκι και να συγκρουστεί σε ανάχωμα.

Από το δυστύχημα τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν τον 20χρονο, ο οποίος έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες απελύθη.

Ο 28χρονος κρατήθηκε προληπτικά για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 62 αντί 22 μιλιγκράμ, ενώ λήφθηκε δείγμα αίματος για περαιτέρω εξετάσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»