Παρουσιάστηκε ο online οδηγός πόλης «All about Limassol» υπό την αιγίδα του ΕΒΕ Λεμεσού

Ο επίσημος οδηγός πόλης της Λεμεσού και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα προβολής της πόλης παρουσιάστηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Το All About Limassol, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ) στοχεύει να μεταφέρει στο κοινό, κατοίκους Λεμεσού, ντόπιους και ξένους τουρίστες τους λόγους για τους οποίους αξίζει κάποιος να επισκεφθεί, να διαμείνει και να επενδύσει στη Λεμεσό.
 
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ, Κώστας Γαλαταριώτης, το All About Limassol αποτελεί τον πληρέστερο διαδικτυακό οδηγό τόσο της πόλης όσο και της επαρχίας Λεμεσού. Παράλληλα, τόνισε ότι η αναβάθμιση της Λεμεσού είναι διαρκής, αφενός με τα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί και αφετέρου με τις αναμενόμενες θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την εμπορικοποίηση του λιμανιού Λεμεσού και την ενδεχόμενη κατασκευή του θερέτρου - καζίνο στην πόλη.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της διαδικτυακής πύλης All about Limassol τόνισε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα projects για την προβολή της Λεμεσού. Ωστόσο, εξήγησε ότι υπό τη σημερινή της μορφή, η ιστοσελίδα βρίσκεται μόλις στο 5% από την τελική, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητη η συνεχής ανανέωση, η σωστή κατηγοριοποίηση, η τεχνογνωσία, καθώς και η λεπτομερής και αδιάκοπη δουλειά.
Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα διαθέτει καθημερινά ενημερωμένη ατζέντα για τις εκδηλώσεις της πόλης, business directory, ενημερωτικά άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο.