Μυστήρια εξαφάνιση Κυπρίων που διαμένουν στην Αθήνα (vid-pics)

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, που παραθέριζαν στην περιοχή των Δουνεΐκων και έχουν να δώσουν σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου, με τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας να ‘χτενίζουν’ την περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και μητέρα, που αναζητά τους ανθρώπους της από την πρώτη στιγμή και φοβάται πλέον για τα χειρότερα, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες της στην αστυνομία, με την ευχή να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

 

Οι αγνοούμενοι

Από το βράδυ του Σαββάτου αγνοείται ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, ο οποίος έχει κανονικό ύψος, γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου, η οποία έχει καστανά μάτια και αυτό το διάστημα έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Η οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει στην Αττική, στο Ίλιον, και είχαν έρθει στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου.

Στην Ηλεία βρέθηκαν για πρώτη φορά, έφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση ‘Γούβες’, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως ανέφερε στις αστυνομικές αρχές η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα ‘Πατρίς’, την Παρασκευή ο σύζυγός της γέμισε με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai  χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία.

 

Πήγαν στον Εσπερινό

Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρης της εξεδήλωσε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελε να ανάψει ένα κερί.

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου μετέβησαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρα και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

 

 

Οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τις έρευνες και καλούν όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες.

 

Πηγή: patrisnews.com

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε ο 5χρονος στην Αλεξανδρούπολη-«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν»
Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο στην Κέρκυρα η σύζυγός του-Tην Αστυνομία ειδοποίηση η 11χρονη τους
Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα-Εντοπίστηκαν ρούχα με αίμα και ένα μαχαίρι
Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος στην Κέρκυρα-Τον εντόπισαν η σύζυγος και η κόρη του
Συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού σε 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη-Συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί
Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
Απίστευτη υπόθεση στην Ελλάδα-Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του
Η Ελλάδα δεν έχει Ένοπλες Δυνάμεις για παρελάσεις, αλλά για να επιβιώσει
Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από σχολείο στο Λαύριο
«Τα παιδιά τον εμπιστεύονταν, ήταν σαν πατέρας»-Κατάθεση της πρεσβυτέρας στη δίκη του πατέρα Αντώνιου