Άρχισαν οι διαγραφές μελών στο ΑΚΕΛ

Στη διαγραφή του γιατρού Ανδρέα Φάντη καθώς και άλλων δύο στελεχών του ΑΚΕΛ, τα οποία κατά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, προχώρησε χθες βράδυ η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας-Κερύνειας του ΑΚΕΛ.
 
Ταυτόχρονα, η Επαρχιακή Επιτροπή ανέδειξε στη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Λευκωσίας- Κερύνειας το μέλος του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη ο οποίος διαδέχεται τον Στέφανο Στεφάνου που ως γνωστό εξελέγη βουλευτής ενώ ανέλαβε και Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.
 
"Οι καταστάσεις είναι δύσκολες και δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Σε τέτοιες συνθήκες μια τέτοια θέση είναι πάνω από όλα ευθύνη. Μεγάλη ευθύνη. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Με καινοτόμα προσέγγιση, εμμονή σε ιδανικά και αρχές, ρήξεις και ριζοσπαστισμό. Έχουμε ιστορικό χρέος. Χρέος κυρίως έναντι της Κύπρου και του κυπριακού λαού. Το κενό που αφήνουν οι συν Στέφανος Στεφάνου και Γιάννα Σκουρουπάθη είναι ούτως ή άλλως μεγάλο. Συλλογικά, ενωμένοι, με αλλαγές και καινούριες, σύγχρονες προσεγγίσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε! Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας" ανέφερε ο κύριος Χριστοφίδης μέσα από τον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό.
 
 
Η διαγραφή των τριών πρώην στελεχών του ΑΚΕΛ αποτελεί υλοποίηση της προαναγγελθείσας σχετικής απόφασης που λήφθηκε από την ηγεσία του κόμματος, στελέχη τα οποία βρέθηκαν σε ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων να διαγραφούν.
 
Ξένο σώμα για το ΑΚΕΛ αποτελεί και η πρώην διευθύντρια της εφημερίδας Χαραυγή  (εκφαστικού οργάνου του ΑΚΕΛ)  Ανδρούλα Γκιούροφ η οποία παρόλο που δεν διαγράφηκε επισήμως έχει θέσει εαυτόν με τη δημόσια συμπεριφορά της εκτός κόμματος.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

ΠτΔ: Ακόμα πιο σημαντικός ο ρόλος μιας επανενωμένης Κύπρου στην περιοχή
Τελευταίο επεισόδιο για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη-Αναμένονται νέα μετά τη συνάντηση ΓΓ-Τατάρ
Έσφιξε ο κλοιός, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής-Ώρα δύσκολων αποφάσεων Προέδρου για Παπαθεοδώρου και Φιλιππίδη
Συνάντηση Ραουνά-Αριστοτέλους με επίκεντρο την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα μετά την ομιλία Ερντογάν
Παραθέτει γεύμα ο ΠτΔ τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας
Ζήτησε στήριξη από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας ο Ερτουγρούλογλου
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Επαφές με επίκεντρο το Κυπριακό είχε ο Γκιουνές Ονάρ στη Νέα Υόρκη
Τριμερή συνεργασία και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ιορδανίας-Ελλάδας