14χρονος Τ/κ απειλούσε να κάψει εργαζομένους του Γραφείου Ευημερίας

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9:30 το πρωί στο Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό, όταν 14χρονος Τουρκοκύπριος εισήλθε στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας, στη οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ , ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους εργαζόμενους ότι θα βάλει φωτιά να τους κάψει.
 
Ο ίδιος κρατούσε μαζί του δοχείο, υποστηρίζοντας ότι περιέχει βενζίνη.
 
Την οργή του νεαρού προκάλεσε η αποκοπή, όπως υποστήριξε, χρημάτων από το επίδομα που λαμβάνει από το Γραφείο Ευημερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί ο ανήλικος μετέβη στα γραφεία, ζητώντας από τους υπαλλήλους να του επαναφέρουν ολόκληρο το ποσό του επιδόματος. όταν έλαβε αρνητική απάντηση, έφυγε, επιστρέφοντας λίγο αργότερα με το μπιτόνι. 
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο τμήμα και πέρασαν  χειροπέδες στον ανήλικο. Οδηγήθηκε  στην  Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.
 
Σημειώνεται ότι ο δράστης  είναι γνωστός στην αστυνομία.  Τόσο ο ίδιος όσο και ο 19χρονος αδελφός του δημιουργούν συχνά επεισόδια, με πιο πρόσφατο την προηγούμενη βδομάδα, όταν επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο διαμέρισμά  τους, το οποίο βρίσκεται στην τ/κ συνοικία στη Λεμεσό. Αιτία, κάποιες διαφορές που είχαν με τον πατέρα τους. Ο 19χρονος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση, ενώ ο 14χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι του Γραφείου Ευημερίας, τόσο στη Λεμεσό όσο και σε άλλες επαρχίες, έρχονται αντιμέτωποι με επιθετικές και απειλητικές συμπεριφορές ληπτών δημοσίου βοηθήματος και όχι μόνο.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
ΒΙΝΤΕΟ: Στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως
Με αίθριο καιρό γιορτάζει το Πάσχα η Κύπρος-Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι για τον 22χρονο-Θρήνος για τον άτυχο Ντάνιελ