14χρονος Τ/κ απειλούσε να κάψει εργαζομένους του Γραφείου Ευημερίας

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9:30 το πρωί στο Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό, όταν 14χρονος Τουρκοκύπριος εισήλθε στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας, στη οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ , ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους εργαζόμενους ότι θα βάλει φωτιά να τους κάψει.
 
Ο ίδιος κρατούσε μαζί του δοχείο, υποστηρίζοντας ότι περιέχει βενζίνη.
 
Την οργή του νεαρού προκάλεσε η αποκοπή, όπως υποστήριξε, χρημάτων από το επίδομα που λαμβάνει από το Γραφείο Ευημερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί ο ανήλικος μετέβη στα γραφεία, ζητώντας από τους υπαλλήλους να του επαναφέρουν ολόκληρο το ποσό του επιδόματος. όταν έλαβε αρνητική απάντηση, έφυγε, επιστρέφοντας λίγο αργότερα με το μπιτόνι. 
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο τμήμα και πέρασαν  χειροπέδες στον ανήλικο. Οδηγήθηκε  στην  Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.
 
Σημειώνεται ότι ο δράστης  είναι γνωστός στην αστυνομία.  Τόσο ο ίδιος όσο και ο 19χρονος αδελφός του δημιουργούν συχνά επεισόδια, με πιο πρόσφατο την προηγούμενη βδομάδα, όταν επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο διαμέρισμά  τους, το οποίο βρίσκεται στην τ/κ συνοικία στη Λεμεσό. Αιτία, κάποιες διαφορές που είχαν με τον πατέρα τους. Ο 19χρονος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση, ενώ ο 14χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι του Γραφείου Ευημερίας, τόσο στη Λεμεσό όσο και σε άλλες επαρχίες, έρχονται αντιμέτωποι με επιθετικές και απειλητικές συμπεριφορές ληπτών δημοσίου βοηθήματος και όχι μόνο.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Η προσφορά της κλινικής του Νίκου Ιωάννου το 1974, περίθαλψε 867 τραυματίες-«Απίστευτη η πίεση»
Βρήκαν λύση για τη διέλευση των πυροσβεστικών από την γέφυρα της Καλαβασού, αλλά οι ανησυχίες παραμένουν
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που μοιράζει 7.400.000
Η Βουλή ψήφισε νομοθεσία για τον αστικό αναδασμό
Αναθεώρηση διαδικασίας επιστροφής εισφοράς στον ΟΑΥ με νόμο
Νέα νομοθεσία για τη Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων ψήφισε η Βουλή
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Τοποθετεί 50 «πράσινα περίπτερα» σε απομακρυσμένες περιοχές το Τμήμα Περιβάλλοντος