Βρετανίδα μέθυσε στην Αγία Νάπα και χτύπησε ένα τατουάζ που θα μετανιώσει

Η 19χρονη Βρετανίδα Leah Jade Price θέλησε να γευτεί το αγαπημένο της ινδικό πιάτο στην Αγία Νάπα της Κύπρου και επειδή δεν το βρήκε στα κοντινά εστιατόρια, εκνευρίστηκε και το έριξε στο αλκοόλ.
Μόνο που δεν σταμάτησε εκεί καθώς αποφάσισε να χτυπήσει το τατουάζ, που θα μετανιώνει για ολόκληρη τη ζωή της.

Η 19χρονη αποδέχθηκε την πρόκληση του φίλου της, ο οποίος βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία, και έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου της ινδικού εστιατορίου, του "Leigh Tandoori".
Η ίδια δήλωσε  σε συνέντευξή της πως ουσιαστικά τρέφεται κατ' αποκλειστικότητα από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όλοι όσοι τη γνωρίζουν, γνωρίζουν και την αγάπης της γι' αυτό. "Παραγγέλνουμε απ' εκεί πέντε φορές την εβδομάδα. Ουσιαστικά τους κρατάμε ανοιχτά", είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη δεν θα την οδηγούσε στην απόφασή της να κάνει το όνομά του, τατουάζ, ωστόσο με την επίδραση του αλκοόλ, το.. τόλμησε.
"Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβασα τα σχόλια στο Facebook και συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα. Το αγόρι μου το θεωρεί γελοίο και ο πατέρας μου δεν ξέρει τι να μου πει", δήλωσε στη Metro

Πηγή: Νews 247
  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Επέζησε από επίθεση καρχαρία και μοιράζεται το μοναδικό πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις σε τέτοια κατάσταση
Έγινε παιχνίδι στο PC ο CEO στη συναυλία των Coldplay
ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξε τον επτάχρονο γιο του από τον βράχο για να του μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του
Ο Τραμπ αλλάζει τη συνταγή της Coca-Cola στις ΗΠΑ-«Είναι απλά καλύτερα έτσι»
Απόκοσμο βίντεο με πυροστρόβιλο στην Γιούτα-Πώς δημιουργείται το σπάνιο φαινόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Tο παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο του κύριου Ανδρέα με τη συσκευή οξυγόνου
Απίστευτη απόδραση στη Γαλλία-Διέφυγε έχοντας κρυφτεί μέσα στον… σάκο συγκρατούμενού του
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στο Μέριλαντ- Σύννεφο σαν κύμα κατάπιε τον ουρανό
Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»