Συγκλονιστικό βίντεο: Ελικόπτερο πυροβολεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Άγκυρα

  
Αν και τα περισσότερα ΜΜΕ και τα Social Media στην Τουρκία έχουν κλείσει, αρκετοί χρήστες πρόλαβαν να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο από τις πρώτες στιγμές του πραξικοπήματος.
Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε βίντεο όπου φαίνεται ελικόπτερο να πυροβολεί εναντίον της έδρας της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού στην Άγκυρα.
 
 
 

Δειτε Επισης

Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Μειώνεται το κόστος διέλευσης από τον Κόλπο ενώ διατηρείται η εκεχειρία Ισραήλ-Ιράν
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή
Xαιρετίζει τη ψήφιση πρότασης νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές το ΥΠΕΣ-«Τέλος στο αδιέξοδο για 9.497 περιπτώσεις»