Έλαβε τα μηνύματα των βουλευτικών το ΑΚΕΛ διαβεβαιώνει η Κ.Ε.

 Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, κατά την οποία το Σώμα ανέλυσε και προέβη σε κωδικοποίηση των λόγων της αποτυχίας του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μάϊου.
Ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπή τέθηκαν προς συζήτηση η σύνοψη των απόψεων που έγινε στις τοπικές κομματικές οργανώσεις σε όλες τις επαρχίες και στο διαδίκτυο, η εισήγηση του Πολιτικού Γραφείου για την πολιτική και επικοινωνιακή δουλειά, καθώς και οι εκτιμήσεις των επαρχιακών επιτροπών για την οργανωτική προσπάθεια που καταβλήθηκε στις εκλογές. Στη βάση της συζήτησης διαμορφώθηκε και εγκρίθηκε έγγραφο που αφορά στις συνθήκες, τα αίτια και τα αιτιατά για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Η Κ.Ε. ενέκρινε επίσης σχεδιασμό για το πλαίσιο πολιτικής και δράσης σε πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, έτσι ώστε το ΑΚΕΛ να γίνει πιο αποτελεσματικό στην πολιτική του παρέμβαση.
Σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ αναφέρει πως «η Κεντρική Επιτροπή δίνει τη διαβεβαίωση προς τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος ότι έλαβε τα μηνύματα των εκλογών και ότι θα εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να ανακάμψει και με ενισχυμένη την εμπιστοσύνη του λαού, να συνεχίσει να εργάζεται προς όφελος του τόπου και του λαού μας».
Για τις διαπιστώσεις και τις αποϕάσεις της Κεντρική Επιτροπής, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Άντρος Κυπριανού θα παραχωρήσει  διάσκεψη Τύπου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα, ενδεχομένως και αύριο Κυριακή.
 
 

Δειτε Επισης

Καθρέφτης του Ερντογάν ο Τατάρ-Δέχεται συνάντηση αλλά απορρίπτει την ομοσπονδία και επιμένει στα «δύο κράτη»
Πέραν των 35 διμερών συναντήσεων πραγματοποίησε ο ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη
ΠτΔ: Ακόμα πιο σημαντικός ο ρόλος μιας επανενωμένης Κύπρου στην περιοχή
Τελευταίο επεισόδιο για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη-Αναμένονται νέα μετά τη συνάντηση ΓΓ-Τατάρ
Έσφιξε ο κλοιός, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής-Ώρα δύσκολων αποφάσεων Προέδρου για Παπαθεοδώρου και Φιλιππίδη
Συνάντηση Ραουνά-Αριστοτέλους με επίκεντρο την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα μετά την ομιλία Ερντογάν
Παραθέτει γεύμα ο ΠτΔ τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας
Ζήτησε στήριξη από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας ο Ερτουγρούλογλου
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης