ΣΟΚ στις ΗΠΑ - Μαζικός πυροβολισμός νεαρών live streaming στο Facebook

Τρεις άνδρες στο Norfolk, της Virginia στις ΗΠΑ, χτυπήθηκαν από πυροβολισμούς ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους και άκουγαν μουσική, και μάλιστα ο ένας από αυτούς τράβαγε live streaming βίντεο στο Facebook.
 
Οι τρεις νεαροί βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και κάπνιζαν ακούγοντας ραπ μουσική, όταν ξαφνικά ακούστηκαν ριπές όπλου. Οι άνδρες φαίνεται στο βίντεο να έχουν χτυπηθεί από σφαίρες καθώς το κινητό του ενός που τράβαγε το βίντεο έπεσε στο χαλάκι του αυτοκινήτου.

Από τους πυροβολισμούς ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο πάνε καλύτερα.

Μετά το περιστατικό της Μινεσότα, όπου γυναίκα απαθανάτισε τον θανάσιμο τραυματισμό του συντρόφου της από όπλο αστυνομικού, αυτό είναι το δεύτερο βίντεο μέσα σε λίγες μέρες που κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ προκαλώντας σοκ και οργή.

Το βίντεο που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Norfolk έχει σημειώσει πάνω από 480.000 προβολές μέσα σε 24 ώρες μετά το συμβάν, ενώ η αστυνομία προτίθεται να το χρησιμοποιήσει ως στοιχείο στην έρευνα που διεξάγει για το περιστατικό.

Στο βίντεο, ο ένας από τους τρεις νεαρούς που κάνει streaming βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, που δείχνει να είναι σταθμευμένο.
 
Προσοχή σκληρές εικόνες
 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται εκείνη την ώρα να πληκτρολογεί ένα μήνυμα στο δικό του κινητό, ενώ ένας τρίτος κάθεται στο πίσω κάθισμα και ραπάρει μαζί με τη μουσική που ακούγεται.
Δεν υπήρξε κάποια ένδειξη αυτού που πρόκειται να ακολουθήσει ούτε αντιλήφθηκαν οι τρεις άνδρες κάποιον ύποπτο να πλησιάζει το αυτοκίνητο.

Ξαφνικά ακούγονται περίπου 30 πυροβολισμοί και το κεφάλι του ενός που τραβά το βίντεο γέρνει πίσω αφού φαίνεται να έχει χτυπηθεί από σφαίρα. Την ίδια ώρα το τηλέφωνο του πέφτει στο πάτωμα.
Οι πυροβολισμοί κρατάνε κάτι λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια ακολουθεί ησυχία. Ξαφνικά κάποιος ακούγεται να λέει “Nah κάλεσε ασθενοφόρο".
 

Κάποιος φαίνεται να καλεί το 911, αλλά τον βάζουν στην αναμονή. Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν την κλήση την έκανε κάποιο από τα θύματα.

Στη συνέχεια ακούγεται κάποιος να λέει "χρειαζόμαστε ασθενοφόρο, τρεις από εμάς έχουν πυροβοληθεί", ενώ ένας άλλος προσεγγίζει το αυτοκίνητο και λέει στα θύματα να παραμείνουν ήρεμοι.

"Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μείνετε χαλαροί», ακούγεται να λέει τρεις φορές. Και συνεχίζει λέγοντας τους να μείνουν ξύπνιοι και να τον κοιτάζουν ενώ τους ενθαρρύνει πως όλα θα πάνε καλά και πως έρχεται βοήθεια.

 


 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στο Χιούστον του Τέξας-Οι κάτοικοι εκκένωσαν την περιοχή
Σε συναγερμό η επιστημονική κοινότητα μετά τις ακραίες πλημμύρες-Τι προκάλεσε την φονική κακοκαιρία στην Ευρώπη
Αποκαλύψεις για την τραγωδία του υποβρυχίου Titan-Η πρώτη εικόνα από τα συντρίμμια
ΒΙΝΤΕΟ: Η NASA εξέδωσε προειδοποίηση για αστεροειδή σε μέγεθος σταδίου που θα πλησιάσει τη Γη
Προετοιμάζεται για έναν μακρύ πόλεμο με το Ισραήλ η Χαμάς
Μαχαιρωμένος στο χέρι βρέθηκε ο επικεφαλής της Yamaha Motor στην Ιαπωνία-Συνελήφθη η κόρη του
Δεν κατέθεσε στο δικαστήριο ο Πελικό για λόγους υγείας-Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους υπέρ της Ζιζέλ
Γλύτωσε τη φυλακή για την παιδική πορνογραφία ο πρώην παρουσιαστής του BBC
Τραγική ειρωνία... Ο πατέρας της Kristina ήταν αυτός που βρήκε το κεφάλι της, ενώ δίπλα έπαιζαν τα παιδιά της
Έκρηξη στο κέντρο της Κολωνίας-Συναγερμός στην Αστυνομία