Στους 23 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων στην Ιταλία

Στους 23 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στην Κάτω Ιταλία, με τον αριθμό των τραυματικών να φτάνει στους 50.

 

Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών που κινούνταν σε μονή γραμμή παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Το δυστύχημα συνέβη σε περιοχή με ελαιόδεντρα, βόρεια του Μπάρι, μεταξύ των περιοχών Ρούβο και Κοράτο. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβέστες και ασθενοφόρα, ενώ επικρατούν σκηνές πανικού. 

 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μέσα από το ένα τρένο ένα μικρό παιδί, το οποίο ήταν ακόμη ζωντανό και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Αεροφωτογραφία δείχνει βαγόνια να έχουν συντριβεί από τη μετωπική σύγκρουση, ενώ συντρίμμια είναι διασκορπισμένα και στις δύο πλευρές της σιδηρογραμμής. Καθεμιά από τις δύο αμαξοστοιχίες αποτελούνταν από τέσσερα βαγόνια.

 

Δειτε Επισης

Ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και ρουκέτες
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Διπλωματικός πυρετός για τη Γάζα-Ο Νετανιάχου πάει στον Τραμπ
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Μετά τους Βορειοκορεάτες οι Ρώσοι στρατολογούν και Κουβανούς-Η περιπέτεια του Φρανσίσκο στο μέτωπο
Ίδρυσε το «κόμμα της Αμερικής» ο Έλον Μασκ-Πού στοχεύει, πόσο μπορεί να βλάψει τον Τραμπ
Ο Δαλάι Λάμα, παγκόσμιο σύμβολο του θιβετιανού πολιτισμού και της αντίστασης, έγινε 90 ετών
Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ
Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις απαιτήσεις της Χαμάς εν όψει των συνομιλιών για τη Γάζα