Αστεγος ο Κάμερον, δεν έχει σπίτι να μείνει

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης άρχισαν να φτάνουν στην Ντάουνινγκ Στριτ τα φορτηγά αυτοκίνητα για την μετακόμιση του Ντέβιντ Κάμερον και της οικογένειάς του, καθώς την Τετάρτη το βράδυ θα πρέπει να εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική κατοικία η Τερέσα Μέι με τον σύζυγό της. 

 

 

Οπως αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, το πρώτο φορτηγό που έφτασε στην οδό Ντάουνινγκ έφερε είδη συσκευασίας για όλα τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Κάμερον που πρέπει να μεταφερθούν εκτός πρωθυπουργικής κατοικίας.

 

 

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 330 κούτες από χαρτόνι σε διάφορα μεγέθη, 30 αυτοκόλλητες ταινίες και τρία μεγάλα ρολά «bubble wrap» για το πακετάρισμα των εύθραυστων αντικειμένων. 

 

 

Η οικογένεια ξόδεψε πολλά χρήματα από το εισόδημα του πρωθυπουργού αλλά και από κρατικά κεφάλαια για να ανακαινίσει την πρωθυπουργική κατοικία και την διπλανή Ντάουνινγκ Στριτ 11, φτιάχνοντας μια καινούργια κουζίνα και ένα σύγχρονο καθιστικό.

Και τώρα... άστεγοι

Οσο κι αν ακούγεται παράδοξο, η οικογένεια Κάμερον από την Τετάρτη θα είναι ουσιαστικά άστεγοι. Το ιδιόκτητο σπίτι της οικογένειας αξίας 3,6 εκατομμυρίων λιρών στο Notting Hill είναι νοικιασμένο.

 

 

Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος Κάμερον είχαν ζητήσει από τους ενοικιαστές να μετακομίσουν, αυτό δεν έχει γίνει προς το παρόν. Ετσι για λίγο καιρό θα μείνουν σε ένα άλλο ιδιόκτητο σπίτι στο δυτικό Oxfordshire. Η μικρότερη κόρη των Κάμερον, η 5χρονη Φλόρενς γεννήθηκε λίγους μήνες μετά την εγκατάστασή τους στην Ντάουνινγκ Στριτ και δεν έχει μείνει ποτέ σε άλλο σπίτι. 

 

 

Στο... 215ο και τελευταίο υπουργικό συμβούλιο του Κάμερον που έγινε στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο απερχόμενος πρωθυπουργός μίλησε για την 6ετή διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο και για τα επιτεύγματά της, ανάμεσα στα οποία οι γάμοι ομοφύλων και τα δωρεάν σχολεία. Την εκτίμησή τους στον κ. Κάμερον εξέφρασαν ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν και η Τερέσα Μέι που από την Τετάρτη θα βρίσκεται στην εξουσία. 

 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στο Χιούστον του Τέξας-Οι κάτοικοι εκκένωσαν την περιοχή
Σε συναγερμό η επιστημονική κοινότητα μετά τις ακραίες πλημμύρες-Τι προκάλεσε την φονική κακοκαιρία στην Ευρώπη
Αποκαλύψεις για την τραγωδία του υποβρυχίου Titan-Η πρώτη εικόνα από τα συντρίμμια
ΒΙΝΤΕΟ: Η NASA εξέδωσε προειδοποίηση για αστεροειδή σε μέγεθος σταδίου που θα πλησιάσει τη Γη
Προετοιμάζεται για έναν μακρύ πόλεμο με το Ισραήλ η Χαμάς
Μαχαιρωμένος στο χέρι βρέθηκε ο επικεφαλής της Yamaha Motor στην Ιαπωνία-Συνελήφθη η κόρη του
Δεν κατέθεσε στο δικαστήριο ο Πελικό για λόγους υγείας-Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους υπέρ της Ζιζέλ
Γλύτωσε τη φυλακή για την παιδική πορνογραφία ο πρώην παρουσιαστής του BBC
Τραγική ειρωνία... Ο πατέρας της Kristina ήταν αυτός που βρήκε το κεφάλι της, ενώ δίπλα έπαιζαν τα παιδιά της
Έκρηξη στο κέντρο της Κολωνίας-Συναγερμός στην Αστυνομία