Τα λένε ξανά σήμερα Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί

 Νέα συνάντηση πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίοι συνεχίζουν την εντατικοποιημένη φάση των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Σε δηλώσεις του μετά την τελευταία συνάντηση με τον κ. Ακινζτί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ενθαρρυντική την πρόοδο που παρουσιάζεται επί του παρόντος για όσα κεφάλαια συζητούνται στις διαπραγματεύσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι απομένουν ακόμη σημαντικά θέματα. «Είναι εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν, συνεπώς δεν μπορεί να καταλήξει κανένας σε ασφαλή συμπεράσματα από την πρόοδο που παρατηρείται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε. Η σημερινή συνάντηση των δύο ηγετών αρχίζει στις 10, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Ανησυχεί πως η Κύπρος μπορεί να καταστεί στόχος ο Τατάρ
Ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα είχε στην Κύπρο ενδεχόμενη κατάρρευση του Λιβάνου
Συνεχίστηκε ενώπιον Εκλογοδικείου η υπόθεση ένστασης για εκλογές ΤΑ-Απόλυτη εμπιστοσύνη στην υπηρεσία εξέφρασε ο Πιττοκοπίτης
Έκτακτη συνάντηση Αράβων Πρέσβεων στην Κύπρο για υποστήριξη Παλαιστίνης και Λιβάνου
Αυτή την εβδομάδα κλειδώνει το πρόγραμμα ακροάσεων για τους υποψήφιους Επιτρόπους
Επιβεβαίωσε το «ναι» στο ανεπίσημο δείπνο με Χριστοδουλίδη ο Τατάρ
Βρίσκει λάθος την άρση εμπάργκο όπλων στην Κύπρο από ΗΠΑ το Τουρκικό ΥΠΕΞ-«Θα βλάψει τις ευαίσθητες ισορροπίες στην περιοχή»
Ορατό το ενδεχόμενο για τριμερή τον Οκτώβριο-«Η δική μας βούληση είναι δεδομένη»
Ξεκάθαρος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-«Οι ευθύνες που ήταν να αποδοθούν, αποδόθηκαν»
Στην παρουσία της Σακελλαροπούλου η παρέλαση της 1ης Οκτωβριου στη Λευκωσία