Εάν η Γερμανία δεν αναθεωρήσει τα βήματά μας θα είναι πολύ διαφορετικά

"Εάν η Γερμανία δεν αναθεωρήσει την λάθος απόφασή της, τα βήματα που θα κάνουμε ασφαλώς θα είναι πολύ διαφορετικά", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναχωρώντας χθες το βράδυ για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στην κηδεία του Μοχάμεντ Αλί, του σπουδαιότερου πυγμάχου στην ιστορία του μποξ.
 
Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι η περίοδος που θα ακολουθήσει από δω και τώρα "δεν θα είναι η ίδια με την περίοδο που υπήρξε μέχρι σήμερα".
 
Όπως είπε, σήμερα στις ΗΠΑ υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια Τούρκοι και από δω και μπρος "θα συνεχίσουν πολύ πιο προσεκτικά και πολύ πιο ελεγχόμενα βήματα".
 
 

Δειτε Επισης

Πέρασε και από την αμερικανική Βουλή το «Μεγάλο, Όμορφο Νομοσχέδιο» του Τραμπ
Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν
«Ο Φιντάν ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Συρία ξεκίνησαν συνομιλίες για Συμφωνία Θαλάσσιας Δικαιοδοσίας»
Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν τηλεφωνικά για μία ώρα-«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις με Κίεβο»
Η Χαμάς προειδοποιεί Παλαιστίνιους να μην έχουν επαφή με ανθρωπιστικό ίδρυμα GHF
Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα στο Όσλο
Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη-28χρονος σκότωσε με τόξο τη μόλις τριών εβδομάδων κορούλα του
Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη-Εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου, κάηκαν σπίτια
«Ο χαρακτηρισμός τουρκολυβικού μνημονίου ως παράνομου δεν είναι αποδεκτός»
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο-Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 16 τραυματίες