Έφθασε στην Κύπρο «φορτωμένος» με 10 κιλά καπνού για ναργιλέ

Χειροπέδες σε πρόσωπο που αφίχθηκε στην Κύπρο από το Κατάρ «φορτωμένος» με μεγάλη ποσότητα καπνού για ναργιλέ φόρεσε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο αφικνούμενων επιβατών προερχόμενων από το Κατάρ, εντοπίστηκε στις αποσκευές αλλοδαπού επιβάτη, ποσότητα 10 κιλών καπνού για ναργιλέ, η οποία δεν δηλώθηκε στις Τελωνειακές Αρχές.

Ακολούθως ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και ο καπνός κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Ο εν λόγω επιβάτης εξέφρασε τη πρόθεση για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Διευθυντή Τμήματος Τελωνείων με την καταβολή χρηματικής πληρωμής € 2100.

Ο καπνός εγκαταλείφτηκε στο Τμήμα Τελωνείων.
  

Δειτε Επισης

Καλεί τους πολίτες να μην αποδέχονται να πληρώσουν για ΤΑΚΑΤΑ η Ένωση Καταναλωτών
Έπεσαν οι πρώτες βροχές του Φεβρουαρίου-Στο 3% ο στόχος του μήνα
Τέλη του χρόνου ολοκληρώνεται το Κέντρο Φιλοξενίας Λίμνες στη Μενόγεια
Προς ποινικοποίηση το πορνογραφικό υλικό που παράγεται από ΑΙ-Υπήρξαν δυσκολίες σε νομικές υποθέσεις
Πηγαίνουν στις αντιπροσωπείες να διευθετήσουν ραντεβού για αλλαγή ΤΑΚΑΤΑ επειδή δεν απαντούν στα τηλέφωνα
Εντονες ανησυχίες ΠΑΣΥΝΜ για επιθέσεις σε βάρος νοσηλευτών
Η διευκρίνηση CTC Automotive για ανάκληση οχημάτων Volvo-«Πλήρης αίσθηση ευθύνης προς τους πελάτες μας»
Error στο ΥΠΑΝ για την ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών-Φωνές για πρόχειρο προγραμματισμό
Εκσυγχρονίζονται οι διαδικασίες για υιοθεσία-Εισάγεται εκπαίδευση και αποκάλυψη πληροφοριών
Το δόγμα «Περισσότερη Αμερική» και η βούληση Τραμπ για απόκτηση νέων εδαφών