Ύποπτοι για κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια 2 Νιγηριανοί

Τους έλεγξαν για ναρκωτικά, αλλά πάνω τους βρήκαν ύποπτα ταξιδιωτικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.   Στη σύλληψη δυο Νιγηριανών,  26 και 39 ετών αντίστοιχα προχώρησε χθες το απόγευμα η αστυνομία. Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύπονται ως μέλη κυκλώματα με πλαστά διαβατήρια.
 
Μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση τα δύο πρόσωπα στη Λεμεσό, μετά από πληροφορίες για πιθανή κατοχή ναρκωτικών. Γύρω στις 5.40μ.μ. χθες, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 26χρονο για έρευνα, σε δρόμο της Λεμεσού. Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ο 26χρονος, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ, να τον ακινητοποιήσουν.
 
Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, ένα διαβατήριο τρίτης χώρας, με όνομα και φωτογραφία άλλου προσώπου, μια απόδειξη αποστολής χρημάτων, με παραλήπτη το πρόσωπο, που αναγράφεται στο διαβατήριο, μία φοιτητική ταυτότητα, σε όνομα άλλου προσώπου και το χρηματικό ποσό των €829. Την ίδια ώρα, σε άλλη περιοχή της Λεμεσού, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος. Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, μια στρογγυλή μεμβράνη σφραγίδας, με στοιχεία των αρχών τρίτης χώρας. Εναντίον του 26χρονου και του 39χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της