Ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο των "ταμπελών"

Στα χέρια της Αστυνομίας για τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και την καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, βρίσκεται η υπόθεση αναλώσιμων υλικών και εικονικών τιμολογίων στο Δήμο Πάφου, γνωστή ως υπόθεση των “ταμπελών”.

Η Αστυνομία δηλώνει ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά για την υπόθεση, ενώ ο ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ εκφράζει ικανοποίηση για το γεγονός ότι “μια άλλη πολύκροτη υπόθεση που αφορούσε την Πάφο για την περίοδο πριν το 2012 και η οποία διερευνούνταν τα τελευταία δύο χρόνια, πήρε το δρόμο για τη δικαιοσύνη”. 

Πρόκειται, είπε ο κ. Φαίδωνος, “για τη γνωστή και πολύκροτη υπόθεση αναλώσιμων υλικών και εικονικών τιμολογίων στο Δήμο,  γνωστή ως υπόθεση των “ταμπελών”. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φάκελος στάληκε από τη Γενική Εισαγγελία κοντά της πριν από δύο μέρες και αφορά ποινική δίωξη κάποιων προσώπων. Η Αστυνομία βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης του κατηγορητηρίου και θα ακολουθήσει η καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ  

Δειτε Επισης

Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Ενδεχόμενη ανθρώπινη δραστηριότητα στην Αμαθούντα από την 1η χιλιετία π.Χ. δείχνουν ανασκαφές
Ολιστική προσέγγιση για ψυχοκοινωνική στήριξη νέων θα προωθήσει η Κύπρος
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις
Στο περιβόλι του Προεδρικού μαθητές, ετοίμασαν υγιεινό πρόγευμα
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Συνεχίζεται η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών από συνεργεία της ΑΗΚ
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές, σκόνη στην ατμόσφαιρα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb