Τελικά έκανε φτερά ο φάκελος από το γραφείο του Ρίκκου

Η Νομική Υπηρεσία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τοποθετείται επί δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε καταγγελίες για διάπραξη αδικημάτων μέσω διαδικτύου, σε βάρος πολιτικού προσώπου, επιβεβαιώνει ότι διαβιβάστηκε αστυνομικός φάκελος δια χειρός στον τέως βοηθό Γενικού Εισαγγελέως Ρίκκο Ερωτοκρίτου, ωστόσο ο φάκελος δεν εντοπίστηκε στα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και δόθηκαν οδηγίες για τη δημιουργία υποκατάστατου φακέλου και έρευνας για την απώλεια του φακέλου.
Η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι επιβεβαιώνει ότι από τα τηρούμενα μητρώα καταχωρήσεων, ο αστυνομικός φάκελος της διερευνώμενης υπόθεσης καταγγελίας εναντίον πολιτικού προσώπου για το ενδεχόμενο διάπραξης αδικημάτων μέσω του διαδικτύου, διαβιβάστηκε μέσω του Ποινικού Αρχείου δια χειρός στον τέως Βοηθό Γενικού Εισαγγελέως της Δημοκρατίας στις 20/03/2015 για να δοθούν οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.
“ Έκτοτε όμως η Αστυνομία δεν έλαβε οποιεσδήποτε οδηγίες και έρευνα η οποία διενεργήθηκε στα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας τόσο πριν από μερικούς μήνες, όσο και πρόσφατα, δεν οδήγησε στην ανεύρεση του φακέλου”, προσθέτει.
“Μετά τη διαπίστωση αυτή, δόθηκαν οδηγίες προς την Αστυνομία όπως προχωρήσει κατά το δυνατόν, με τη δημιουργία υποκατάστατου φακέλου με βάση τα όποια διαθέσιμα στοιχεία και μαρτυρίες, οι δε συνθήκες απώλειας του φακέλου θα διερευνηθούν περαιτέρω”, καταλήγει η Νομική Υπηρεσία.
  

Δειτε Επισης

Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ 2» για τη φωτιά στην Πάφο-Πυρκαγιά και στη Λεμεσό
Προστατεύθηκε κατοικία από τις φλόγες στην Πάφο, στη μάχη πέντε πτητικά μέσα-Επηρεάστηκε δίκτυο της ΑΗΚ
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Στις Βρυξέλλες η Παναγιώτου για τις εργασίες του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας ΕΕ
Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 78χρονου
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Ζητά πλήρη διερεύνηση του πορίσματος ΤΑΚΑΤΑ η ΕΔΕΚ-«Όσοι κατέχουν αξιώματα, δεν μπορούν να τη γλυτώνουν πίσω από υπηρεσιακούς»