Κάηκαν 180 πάλες σανού στο Μαρκί

Φωτιά σε μάντρα στην κτηνοτροφική περιοχή του χωριού Μαρκί, ιδιοκτησίας 46χρονου, ξέσπασε χθες βράδυ, καταστρέφοντας ολοσχερώς 180 πάλες σανού.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, γύρω στις 10:45 ξέσπασε φωτιά στη μάντρα η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς 180 πάλες σανού, αξίας 10.800 ευρώ περίπου.
Σύμφωνα με εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Στο μεταξύ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 40χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στη Λευκωσία.
Από τη φωτιά, προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, καθώς και σε εμπορεύματα που ήταν αποθηκευμένα σε αυτό, άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.
Περαιτέρω εξετάσεις για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί από το ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο  διερευνά την υπόθεση.


  

Δειτε Επισης

Αυξήθηκαν οι συνοδοί παιδιών στη Μέση Εκπαίδευση, ξεπέρασαν τους 350
«Δασκάλες έκαναν γυμναστική στα παιδιά με τακούνι»-Ένταση στην Επ. Παιδείας, φωνές για σεξισμό
Διαβουλεύσεις για τον κανονισμό κρίσεων στη μετανάστευση πριν το Συμβούλιο ΥΠΕΣ
Τουριστικοί παράγοντες από δέκα χώρες θα φιλοξενηθούν στα κατεχόμενα
Στο ΓεΣΥ οι Ποδολόγοι-Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή
Αυτά είναι τα μέτρα που προτείνουν οι συντεχνίες για αντιμετώπιση της ακρίβειας-Ζητούν συνάντηση με ΠτΔ
Στο τραπέζι των συνδικαλιστικών οργανώσεων μέτρα για την ακρίβεια-Ετοιμάζουν κοινό κείμενο προς ΠτΔ
Σύνδεσμος Καταναλωτών: Το e-kalathi να παρέχει σύγκριση σε πραγματικό χρόνο
Θέτουν ξανά θέμα αποκλεισμού τα Κέντρα Αποκατάστασης-«Απαράδεκτο οι ασθενείς να μην έχουν πρόσβαση»
Υψώνει ασπίδα προστασίας στον Διευθυντή Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτών το Υπ. Ενέργειας