«Μεγάλα Μπαλέτα» στη Λεμεσό

Το περίφημο μπαλέτο του θεάτρου Ermitage της Αγίας Πετρούπολης, παρουσιάζει δύο παραστάσεις του έργου «Η Λίμνη των Κύκνων», στη Λεμεσό, στα πλαίσια του θεσμού «Τα Μεγάλα Μπαλέτα».  
 
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λεμεσού η συγκεκριμένη επιλογή γίνεται προς τιμήν των συνεχώς αναπτυσσόμενων σχέσεων των δυο πόλεων, αλλά και της επικείμενης επίσκεψης του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης, ως επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας.
 
Αναφερόμενος στον ίδιο τον θεσμό, ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε ότι "Τα Μεγάλα Μπαλέτα" συνεχίζουν την πορεία τους για 17 αδιάλειπτα χρόνια "και παρά τις δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε", αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στον τόπο μας και ως θεσμός είναι ταυτισμένος πλήρως με την ιστορία και την παράδοση της πόλης στο χορό.
 
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η φετινή προσέλευση του κοινού θα είναι μεγάλη, με βάση και την αναγνωρισιμότητα του έργου, αλλά και  τη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια, η τιμή των οποίων, όπως είπε, παραμένει χαμηλή και προσιτή για όλους.
 
40 χορευτές θα βρίσκονται επί σκηνής στο σημαντικότερο ίσως έργο του διεθνούς κλασσικού ρεπερτορίου, με την υπέροχη μουσική του Τσαϊκόφσκι, αλλά και τη διαχρονική χορογραφία του Marius Petipa.
 
Οι παραστάσεις  στη Λεμεσό θα δοθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού την 1η και 2α Ιουλίου, στις  20:30 .
 
 
 

Δειτε Επισης

Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου-Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία