Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δασική περιοχή στα Φοινικάρια

Υπό έλεγχο είναι η δασική πυρκαγιά στα Φοινικάρια.Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από χρήση εργαλείου κοπής μεταλλικών σωλήνων,  τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, στις 11:15 αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με άγρια χαμηλή και θαμνώδη βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:53 το πρωί, σε περιοχή της  κοινότητας Φοινικαριών Λεμεσού.

Για την κατάσβεσή της εργάσθηκαν συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ταμείου Θήρας και του Κοινοτικού Συμβουλίου Φοινικαριών.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γυναίκες τρομοκρατούνται με drone για να φορούν χιτζάμπ στο Ιράν-Βασανιστήρια και βιασμοί για όσες δεν υπακούν
Η Πράσινη Φορολογία βάζει στον κάλαθο το πληρώνω όσο πετώ-«Μας ζήτησαν ξανά, αλλά δεν τα έκαναν σωστά»
Διαμαρτυρήθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό οι κυνηγοί-Σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελένη Λουκά κυλίστηκε στον δρόμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα
Οι αντιδράσεις οδήγησαν το «Ράλι Αφροδίτη» εκτός του Δάσους Πάφου-Επενέβη η Παναγιώτου
Κοντά σε αποπαγοποίηση θέσεων για συμπλέγματα κοινοτήτων-Τίθεται σε πρακτική εφαρμογή η μεταρρύθμιση Τ.Α.
Το επικρατέστερο σενάριο για τη Γενεύη, το ερωτηματικό για παρουσία Φιντάν και η αναμονή για συμμετοχή Ε.Ε.
Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik Tok-Έσπαγαν πράγματα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού
«Κακό τρίο» χαρακτηρίζουν Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ οι Τούρκοι-«Η συμμαχία του κακού πιάνει δουλειά»
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου ενόψει Γενεύης-«Κρίσιμες συνομιλίες»