Άρχισε η δίκη του Θωμά για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό

Με κατάθεση των παραδεκτών γεγονότων άρχισε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος, Χρίστος Θωμά, οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, περιφρουρούμενος από πάνοπλους αστυνομικούς, ενώ σωματικός έλεγχος γινόταν σε όσους εισέρχονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου κατατέθηκαν τα παραδεκτά γεγονότα, όπως ιατροδικαστικές εκθέσεις, φωτογραφίες και χάρτες από τη σκηνή του τριπλού φονικού, ενώ ο δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Αριστείδης, ανέφερε πως, για λόγους επίσπευσης της διαδικασίας, θα γίνει εισήγηση προς την υπεράσπιση να γίνουν αποδεκτές οι γραπτές μαρτυρίες 63 μαρτύρων κατηγορίας από τους συνολικά 73, ώστε να κλητευθούν μόνο δέκα.

Το δικαστήριο όρισε νέες ημερομηνίες για συνέχιση της διαδικασίας, κατά την οποίαν θα κληθούν να καταθέσουν και μάρτυρες κατηγορίας, την 14η και 27η Ιουλίου, στις 9 το πρωί.

Ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, ο οποίος έχει αρνηθεί τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με τη γυναίκα με την οποία ο Θωμά διατηρούσε δεσμό.

Πηγή:ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα