17χρονος φέρεται να παρενοχλούσε τον 6χρονο αδελφό του

Νέα καταγγελία για κακοποίηση, παρενόχληση και άσεμνη επίθεση σε βάρος 6χρονου αγοριού από τον ετεροθαλή αδελφό του, 17 ετών, βρίσκεται ενώπιον των διωκτικών αρχών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Ρεπόρτερ, λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας κατήγγειλε στην αστυνομία της Λάρνακας ότι ο 17χρονος χτύπησε τον 6χρονο αδελφό του και στην συνέχεια του επιτέθηκε άσεμνα, φιλώντας και χαϊδεύοντας τον στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ωστόσο η λειτουργός δεν προσδιόρισε το χρόνο όπου συνέβη το περιστατικό.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η λειτουργός ανέφερε στην αστυνομία ότι στο παρελθόν το Γραφείο Ευημερίας διερεύνησε παρόμοια υπόθεση, και πάλι σε βάρος του 17χρονου, καθώς είχε επιτεθεί άσεμνα στον δεύτερο ετεροθαλή αδελφό του, 11 ετών.  

Η αστυνομία αναμένεται να λάβει κατάθεση τόσο από τον 11χρονο όσο και από τον 6χρονο ούτως ώστε να διερευνηθούν οι καταγγελίες της λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας. Για ανάκριση αναμένεται να κληθεί και ο 17χρονο ύποπτος. 
 

Δειτε Επισης

Βλέπει τα «κόμματα» ο Τατάρ πριν τη Γενεύη-Μετέβη στην Τουρκία για να πάρει γραμμή ο τ/κ ηγέτης
Μεταβαίνει στο Νοσοκομείο Λεμεσού ο Σταυρίδης μετά τις αντιδράσεις για τις εργασίες-Παρακάθονται σε σύσκεψη
Εκτός ατζέντας της τριμερούς η ηλεκτρική διασύνδεση-Αναμένει ενημέρωση από ΑΔΜΗΕ η Nexans
Πέρασε από το Υπουργικό η πρόταση Δαμιανού για Εθνική Στρατηγική Ψυχικής Υγείας
Ξεκάθαρο μήνυμα Κακλαμάνη ενόψει Γενεύης-«Μόνη βάση διαπραγμάτευσης για Κυπριακό οι αποφάσεις ΟΗΕ»
Υπεραμύνεται των χειρισμών στην υπόθεση Θανάση ο Σαββίδης-Τα πορίσματα είναι «ακριβώς λόγω των δικών μας ενεργειών»
Σταμάτησαν οι οικοδομικές εργασίες στο Νοσοκομείο Λεμεσού-Επέστρεψαν στα καθήκοντά τους οι γιατροί
Πράσινο Υπουργικού για ενίσχυση σε επαγγελματίες αλιείς Αλιευτικού Καταφυγίου Λιοπετρίου
Ετοιμάζονται για δυναμικά μέτρα στην Ένωση Δήμων-Ζητούν να μην υπονομευθεί η αυτονομία τους
Πυρά ΠΑΣΥΔΥ σε ΕΤΕΚ-«Αναρμόδιο να διερευνήσει πειθαρχικά κατά δημοσίων υπαλλήλων»