6 στους δέκα θεωρούν την Κλίντον πιο έμπειρη από τον Τραμπ

  
Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς πολίτες θεωρούν ότι η Χίλαρι Κλίντον, η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, έχει διπλάσια εμπειρία από τον Ντόναλντ Τραμπ για να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 62% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η Κλίντον έχει την εμπειρία για να γίνει πρόεδρος. Μόνο τρεις στους δέκα (ποσοστό 31%) πιστεύουν ότι ο Τραμπ είναι αρκετά έμπειρος για το αξίωμα.
Η Κλίντον προηγείται επίσης με διαφορά του αντιπάλου της στο ερώτημα ποιος από τους δύο είναι πιο ικανός να συνεργαστεί ως πρόεδρος τόσο με το Ρεπουμπλικανικό όσο και με το Δημοκρατικό Κόμμα.
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου. Η Κλίντον και ο Τραμπ δεν έχουν λάβει επισήμως το χρίσμα των κομμάτων τους, όμως θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα το εξασφαλίσουν στα συνέδρια που θα διεξαχθούν εντός του καλοκαιριού.
Πηγή: huffingtonpost

Δειτε Επισης

Δίχρονο παιδί στη Βραζιλία σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του με όπλο
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο φερόμενος ως δολοφόνος μιας βουλευτή στις ΗΠΑ πήγε στα σπίτια τεσσάρων πολιτικών εκείνη τη νύχτα
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Εκταφή 796 βρεφών που πέθαναν μέσα σε ένα θρησκευτικό ίδρυμα-Τίτλοι τέλους στην υπόθεση που σόκαρε την Ιρλανδία
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
WSJ: Το Ιράν ζητά αποκλιμάκωση των επιθέσεων και βάζει όρους για να διαπραγματευτεί