Έγινε τσαντάκιας για τη «δόση» του

Παραδέχεται  ότι εμπλέκεται σε τέσσερις υποθέσεις ληστειών και άσκησης βίας κατά ανύποπτων γυναικών, ο 30χρονος «τσαντάκιας» που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού κ. Γιάννη Σωτηριάδη, ο ύποπτος ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργάτη του τον 43χρονο, ο οποίος και καταζητείται με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία σε υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, αλλά κι ως χρήστες ναρκωτικών.
 
Πληροφορίες φέρουν τον 30χρονο να ομολόγησε πως η βίαιη συμπεριφορά του κι ο τραυματισμός των γυναικών που παρέσυρε κι έριξε στο έδαφος, τραβώντας την τσάντα τους, αποδίδεται στην ανάγκη του εξεύρεσης χρημάτων για την εξασφάλιση της δόσης του. Σήμερα ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την προφυλάκισή του.

 
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί