Τηλεφωνική επικοινωνία Κοτζιά – Τσαβούσογλου με φόντο την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

  O Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μελβούτ Τσαβούσογλου,  προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα, χθες, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε στον κ. Τσαβούσογλου την ακλόνητη πεποίθησή του ότι η τρομοκρατία δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το Ισλάμ, ούτε μπορεί να συνδέεται με τη θρησκευτική πίστη και τις αξίες της αγάπης και της ανοχής που αυτή πρεσβεύει.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών συμφώνησαν να συναντηθούν στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 8-9 Ιουλίου, στη Βαρσοβία, όπου θα προβούν σε μία επισκόπηση των διμερών σχέσεων και θα προγραμματίσουν ανταλλαγή εκατέρωθεν επισκέψεων για το επόμενο διάστημα.

Δειτε Επισης

Διασώθηκαν 126 μετανάστες σε τρία περιστατικά νότια της Γαύδου
Ζημιές στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου από τα 5,3 Ρίχτερ-Συνεχίζουν να φθάνουν προσκυνητές παρά τον σεισμό
Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Αυτοψία σε κτίρια, σε επιφυλακή η ΕΜΑΚ
Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο-Συνελήφθη 41χρονος μετά από τρια χρόνια
Ζητούν από ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους στο Μάτι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας του 2018
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της