Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού ο Αρτυματάς

Η προδιαγραφόμενη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την Ανόρθωση στον Ολυμπιακό (και από τον Πειραιά στην Σταντάρ Λιέγης) άνοιξε την όρεξη των ελλαδικών ομάδων και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Goal News" o Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται γι' απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά. 
 
Μάλιστα όπως τονίζει ο διεθνής μέσος έδωσε πρόσφατα αρνητική απάντηση στον ΑΠΟΕΛ σε πρόταση που του έγινε γι΄ανανέωση της μεταξύ τους τους συνεργασίας που λήγει το Μάη του 2017.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Ο Παναθηναϊκός «κοιτάει» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν επιπλέον λύσεις στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» οι «πράσινοι» δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κωστάκη Αρτυματά του ΑΠΟΕΛ.  
 
Για τον διεθνή Κύπριο αμυντικό μέσο, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 33 ματς έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ, έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Ιταλία ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε στείλει άνθρωπο στην Κύπρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά.
 
Το συμβόλαιο του 23χρονου ταλαντούχου μέσου του ΑΠΟΕΛ λήγει του χρόνου, ωστόσο η κυπριακή ομάδα σε προσέγγιση που έκανε για ανανέωση της συνεργασία τους πήρε αρνητική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.