Πυρετώδεις εργασίες για τη νέα σχολική χρονιά στην Πάφο

Με γοργούς ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία της Σχολικής Εφορείας Πάφου προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε όλες τις εργασίες που απαιτούνται ώστε όλα να είναι έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Εφορείας Μαρία Ζαβρού πολύ σύντομα συμπληρώνονται οι εργασίες του έκτου Δημοτικού σχολείου Κάτω Πάφου για τη μετακίνηση στον ίδιο χώρο του έκτου νηπιαγωγείου το οποίο στεγαζόταν σε διατηρητέο κτίριο που πρέπει να συντηρηθεί.

Η κ. Ζαβρού δήλωσε ότι προγραμματίζεται και η μετακίνηση του Γ’ δημόσιου νηπιαγωγείου ενώ θα γίνει αναβάθμιση του ένατου Δημοτικού σχολείου.

Εκτός από την αντισεισμική αναβάθμιση –όπως είπε- θα επεκταθεί και το κτίριο ενώ αναμένεται να διορθωθούν επίσης σοβαρές κακοτεχνίες στο 13ο Δημοτικό σχολείο το καλοκαίρι, το οποίο ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί.

Σοβαρή συντήρηση θα γίνει επίσης και στα δύο Δημοτικά σχολεία του κέντρου, τα οποία δεν έχουν συντηρηθεί εδώ και δεκαετίες, είπε.

Δειτε Επισης

Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ