«Χτένισαν» την Αγλαντζιά αλλά δεν βρήκαν τον Αλβανό εκτελεστή

Άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες για εντοπισμό του Αλβανού εκτελεστή Άλεξ Μπουρέλι, ο οποίος συνεχίζει να διαφεύγει.
 
Η επιχείρηση της Αστυνομίας που διενεργήθηκε για εντοπισμό του  το απόγευμα στην Αγλαντζιά  ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online, Μέλη της δύναμης «χτένισαν» ολόκληρη την περιοχή της Αγλαντζιάς διενεργώντας ελέγχους σε διάφορους ανοιχτούς χώρους και εγκαταλελειμμένα υποστατικά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης,  καθώς ο 48χρονος κρυβόταν στην οικία του ζεύγους, το οποίο συνελήφθη από τις αρχές. Πάνοπλα μέλη της αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση την περιοχή αλλά και την οικία των υπόπτων.

Ενώπιον των αρχών είχαν φτάσει νέες πληροφορίες ότι ο Αλβανός εκτελεστής ενδεχομένως να κρυβόταν ακόμη στην περιοχή και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί μετέβησαν επί τόπου διεξάγοντας έρευνες.   
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Επαναπατρίστηκαν στο Ισραήλ από τη Γάζα οι σοροί τριών απαχθέντων από τη Χαμάς
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν