«Χτένισαν» την Αγλαντζιά αλλά δεν βρήκαν τον Αλβανό εκτελεστή

Άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες για εντοπισμό του Αλβανού εκτελεστή Άλεξ Μπουρέλι, ο οποίος συνεχίζει να διαφεύγει.
 
Η επιχείρηση της Αστυνομίας που διενεργήθηκε για εντοπισμό του  το απόγευμα στην Αγλαντζιά  ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online, Μέλη της δύναμης «χτένισαν» ολόκληρη την περιοχή της Αγλαντζιάς διενεργώντας ελέγχους σε διάφορους ανοιχτούς χώρους και εγκαταλελειμμένα υποστατικά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης,  καθώς ο 48χρονος κρυβόταν στην οικία του ζεύγους, το οποίο συνελήφθη από τις αρχές. Πάνοπλα μέλη της αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση την περιοχή αλλά και την οικία των υπόπτων.

Ενώπιον των αρχών είχαν φτάσει νέες πληροφορίες ότι ο Αλβανός εκτελεστής ενδεχομένως να κρυβόταν ακόμη στην περιοχή και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί μετέβησαν επί τόπου διεξάγοντας έρευνες.   
 

Δειτε Επισης

Άρχισαν τα χιόνια στο Τρόοδος-Στα λευκά οι ψηλότερες κορυφές
Κάνει βουτιά η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και χιόνια-Αναμένεται ψυχρό Σαββατοκύριακο
«Ανακρίνεται» από την Βουλή το Υπουργείο Παιδείας για το «Γονέας 1 και 2»-Ζητούν εξηγήσεις οι βουλευτές
Το νερό... δεν μπήκε στ' αυλάκι και οι ελλείψεις νερού προβληματίζουν-«Το καλοκαίρι δεν το βγάζουμε φέτος»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για το ένα εκατ. ευρώ
Αντίθετη σε πρόταση ίδρυσης Ανεξάρτητης Αρχής Προσβασιμότητας η Επ. Διοικήσεως
Έφυγαν οι δύο, δεν μετακινήθηκαν οι τρεις-«Άρνηση να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα, καθυστερήσεις στο ΚτίΖΩ»
Από τον Αύγουστο λύσεις για λειψυδρία στην Πάφο-«Προδιαγράφεται ένα δραματικό καλοκαίρι»
Χιλιάδες αιτήσεις εκκρεμούν για έκδοση τίτλων για προσφυγικά-Ρύθμιση ζητούν Βουλευτές
Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS