Πονοκέφαλος οι «τσαντάκηδες» στη Λεμεσό

Τους θρασείς και βίαιους «τσαντάκηδες», που φέρονται να εμπλέκονται σε τέσσερις ληστείες και μια απόπειρα σε βάρος ανύποπτων γυναικών, έχει εντοπίσει η Αστυνομία Λεμεσού. Ήδη προχώρησε στην σύλληψη ενός ελληνοκύπριου 30 χρόνων και καταζητεί με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τον 43χρονο συνεργάτη του. Αμφότεροι οι ύποπτοι, απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις μικρο-ληστειών, διαρρήξεων και κατοχής ναρκωτικών.
 
Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των υπόπτων μετά από μαρτυρίες που εξασφάλισε για τα χαρακτηριστικά του οχήματος, χωρίς πινακίδες, με το οποίο κυκλοφορούσαν οι δράστες αρπαγής τσαντών από γυναίκες. Τελευταίο θύμα των τσαντάκηδων
43χρονη αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος Λεμεσού, που σύρθηκε χθες βράδυ και τραυματίστηκε στην άσφαλτο από το βίαιο χέρι του επιτήδειου συνοδηγού στο όχημα. Ο  τελευταίος επιχείρησε ανεπιτυχώς από το αυτοκίνητο  να  αρπάξει την τσάντα της γυναίκας που περπατούσε στην οδό Αργείων. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Το «προεκλογικό» τουρ του Τατάρ στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα για το μέλλον του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό