Αεροσκάφος πήρε φωτιά αμέσως μετά την προσγείωση (βίντεο)

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες ενός Boeing 7770-300ER των αερογραμμών της Σιγκαπούρης, όταν μία από τις μηχανές έπιασε φωτιά κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Changi.
 
 
 
Στο αεροπλάνο που πετούσε από το Changi της Σιγκαπούρης με προορισμό το Μιλάνο της Ιταλίας, παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μηχανή, με αποτέλεσμα ο πιλότος να επιστρέψει πίσω και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο από όπου δύο ώρες νωρίτερα είχε αναχωρήσει.
 
 


Όταν όμως το αεροπλάνο πάτησε στο έδαφος, αμέσως μια από τις μηχανές του πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι πάντες στο αεροδρόμιο προς άμεση κατάσβεση και απομάκρυνση των επιβατών.

 

Ένας επιβάτης μάλιστα είχε την ψυχραιμία να τραβήξει με το κινητό του τη στιγμή όπου το δεξί φτερό του αεροσκάφους είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

 


Οι 222 επιβαίνοντες και το 19μελές πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφεραν να αποβιβαστούν χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός.
 

 

 

Πηγή: dailymail

Δειτε Επισης

«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Αποφυλακίστηκε ο Λευκορώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Σεργκέι Τιχανόφσκι
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αερόστατο στη Βραζιλία-Τουλάχιστον οκτώ νεκροί
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ
Ερντογάν κατά Ισραήλ: Ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά
Κατέπλευσε εκ νέου στο λιμάνι Λεμεσού το «Crown Iris»-Μετέφερε 1.600 ξένους υπηκόους
Πούτιν: Είπαμε στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα