Χειροπέδες σε ζεύγος Κυπρίων για το μακελειό στην Αγία Νάπα – Όλες οι εξελίξεις

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε σχέση με το μακελειό στην Αγία Νάπα το βράδυ της 23ης Ιουνίου όπου πληρωμένοι εκτελεστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη και άλλους 2 ενώ νεκρός έπεσε και ο ένας εκ των δραστών.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος ζεύγους Κυπρίων οι οποίοι φαίνεται να είχαν επαφές, τουλάχιστον με τους δυο εκ των εκτελεστών που έφθασαν μαζί στην Κύπρο στις 8 Μάιου μέσω κατεχομένων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δυο φαίνεται να φιλοξένησαν τον καταζητούμενο Αλβανό και τον νεκρό εκτελεστή πριν τη διάπραξη του φονικού.

Οι δυο ύποπτοι νωρίτερα κλήθηκαν στο τμήμα για εξηγήσεις και αφού δεν «έπεισαν» τις αρχές, ανακριτές της υπόθεσης αποτάθηκαν στο δικαστήριο για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Οι νεαροί, 30 και 32 ετών φόρεσαν χειροπέδες γύρω στις 10 και 30 το βράδυ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης του.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι αρνήθηκαν ενοχή.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»