Άφαντος ο εκτελεστής του μακελειού στην Αγία Νάπα – Διέφυγε στα κατεχόμενα;

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι ανακριτές της αστυνομίας για σύλληψη  του 48χρονου Aleks Burreli από την Αλβανία, εναντίον του οποίου εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης  σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του Φάνου Καλοψιδιώτη, του αστυνομικού Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του Σκεύης και τον τραυματισμό δύο άλλων, τη νύχτα της 23ης Ιουνίου 2016, στην Αγία Νάπα.
 
Εναντίον του Aleks Burreli εξασφαλίστηκε και διεθνές ένταλμα σύλληψης, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Πάντως, όσο περνούν οι ώρες, τόσο εξανεμίζονται οι ελπίδες της αστυνομίας  για εξιχνίαση της υπόθεσης, σύλληψη του υπόπτου καθώς και εντοπισμού και του τρίτου προσώπου που φαίνεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος, με το οποίο διέφυγε ο ένας εκ των δύο εκτελεστών. Δεν αποκλείεται οι δράστες να έχουν ήδη διαφύγει στα κατεχόμενα, όπως ήρθαν πριν από ένα μήνα στις ελεύθερες περιοχές.
 
Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ιντερπόλ για περαιτέρω πληροφορίες σε σχέση με το προφίλ του νεκρού εκτελεστή.   
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα περνούν για κατάθεση πρόσωπα από το περιβάλλον του νεκρού επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη καθώς επίσης και πρόσωπα, τα οποία έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο και φέρονται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το θύμα.   
 
Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου, οι έρευνες  των ανακριτών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με ανακρίσεις, μελέτη και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων και των όποιων πληροφοριών. Εξετάζονται επίσης, πρόσθεσε, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η εγκληματική ενέργεια για να απαντηθούν τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν βάσει των γεγονότων.
 
Κρίσιμα ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ
Τη ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ, ο οποίος τραυματίστηκε στο μακελειό.  Σοβαρή, αλλά σταθερή είναι η κατάσταση και του δεύτερου τραυματία.
 
Κηδεύεται σήμερα το ζεύγος Χατζηευθυμίου
Στο μεταξύ, τελείται στις 16:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στο Στρόβολο η κηδεία του ζεύγους Χατζηευθυμίου, φιλικού ζεύγους του Φάνου Καλοψιδιώτη, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα από τα πυρά των δραστών.
 
Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι Ηλίας και Σκεύη Χατζηευθυμίου μαζί με τα δύο παιδιά του, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν στο μοιραίο εστιατόριο και στο ίδιο τραπέζι με τον Φάνο Καλοψιδιώτη, όταν οι δύο δράστες τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.  Τα παιδιά που είδα τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί, σώθηκαν ως εκ θαύματος, καθώς κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της