Πληροφορίες θέλουν νεκρό και τον δεύτερο δράστη στην Αγία Νάπα
00:04 - 24 Ιουνίου 2016
Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το μακελειό της Αγίας Νάπας που είχε ως αποτέλεσμα 4 άτομα να πέσουν νεκρά μέσα σε πολυσύχνατο εστιατόριο.
Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε μαζί με γυναίκα και με φίλο του αστυνομικό και την σύζυγο του.
Πέραν του επιχειρηματία και του ενός εκ των δραστών του φονικού, νεκρή είναι η γυναίκα που ήταν μαζί του και η σύζυγος του αστυνομικού που τραυματίστηκε.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στο εστιατόριο την ώρα που άρχισαν να πυροβολούν οι δύο δράστες υπήρχαν και παιδιά.
Σύμφωνα με τελευταία εξέλιξη, πριν από λίγο λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομία ότι είναι νεκρός και ο δεύτερος δράστης ο οποίος είχε διαφύγει από το εστιατόριο βαριά τραυματισμένος.
Αστυνομικοί μετέβησαν σε συγκεκριμένο βενζινάδικο, αναζητώντας τον. Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.