Παραμονή φαίνεται να επέλεξαν οι Βρετανοί

  Με οριακή διαφορά φαίνεται ότι τελικώς θα επικρατήσει η θέση των Βρετανών για παραμονή της χώρας στην ΕΕ, σε αντίθεση με την τάση υπέρ του Brexit. 

Mάλιστα, όπως μεταδίδουν παγκοσμίου εμβέλειας ειδησεογραφικά δίκτυα όπως το Sky και το BBC, σύμφωνα με τη διαδικτυακή διαδικασία η οποία λειτούργησε εν είδει exit poll το Bremain φαίνεται να είναι η επιλογή των Βρετανών. 
 
Σημειώνεται παράλληλα ότι έπειτα από μια θυελλώδη περίοδο πουη προηγήθηκε του δημοψηφίσματος η αγωνία κορυφώθηκε την 23η Ιουνίου, μέρα κατά την οποία οι Βρετανοί κλήθηκαν να απαντήσουν διά της ψήφου τους στο βασανιστικό δίλημμα. 

Εξάλλου, την ημέρα του δημοψηφίσματος σχηματίστηκαν -σε κάποιες περιπτώσεις- ουρές έξω από τα εκλογικά κέντρα, την ώρα που σε πολλά μέρη της Βρετανίας βροχές και καταιγίδες κατέστησαν δύσκολο το έργο διακίνησης. 

Ένας μεγάλος κύκλος συζητήσεων, αντιπαραθέσεων και εκ διά μέτρου αντίθετων τοποθετήσεων το ζήτημα του Brexit παίρνει τέλος, με τους Βρετανούς να φαίνεται να έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. 

Δειτε Επισης

Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Στο Τέξας ο Τραμπ επτά ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Στις 28 και 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η διεθνής διάσκεψη για το Μεσανατολικό