Ίδια ημερομηνία, 4 χρόνια μετά το πενταπλό φονικό πέτυχαν το στόχο τους

Στις 23 Ιουνίου του 2012 ο Φάνος Καλοψιδιώτης ήταν στόχος μιας από τις πιο αιματηρές επιθέσεις στα κυπριακά αστυνομικά χρονιά. Τότε πέντε άτομα έπεσαν νεκροί από τα όπλα δύο ελλαδιτών πληρωμένων  δολοφόνων αλλά ο Καλοψιδιώτης γλίτωσε αφού δεν επέβαινε του αυτοκινήτου.
 
Δύο χρόνια παρά δύο ημέρες μετά το πενταπλό φονικό δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του ο πατέρας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννος.
Το πλήρωμα του χρόνου για τον Φάνο Καλοψιδιώτη ήρθε τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά την απόπειρα κατά τη ζωής του. Ότι δεν πέτυχαν οι Μαμαλικόπουλος και Τσαλιχίδης το 2012 το πέτυχε ο εκτελεστής που εισέβαλε σε πολυσύχναστο εστιατόριο της Αγίας Νάπας και εκτέλεσε τόσο τον Καλοψιδιώτη και ακόμη 2 άτομα που τον συνόδευαν.
 
20 Ιουνίου 2014

Πριν δύο χρόνια δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην περιοχή Αγίας Νάπας ο πατέρας του Φάνου, Γιάννος Καλοψιδιώτης. Σύμφωνα και με μαρτυρίες ο δράστης είχε από νωρίς θέσει υπό παρακολούθηση το ράντσο του θύματός του, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Καλύφθηκε πίσω από τα κλουβιά των σκύλων, οπότε μόλις ξεπρόβαλε λόγω των έντονων θορύβων ο θανών τότε ο δολοφόνος έριξε μόνο μια σφαίρα. 

Η γυναίκα του ακούγοντας τον πυροβολισμό βγήκε πανικόβλητη εκτός της οικίας τους αντικρύζοντας το αποτρόπαιο θέαμα του λουσμένο στο αίμα συζύγου της.   

23 Ιουνίου 2012

Πέντε άτομα που έφευγαν από γνωστή μπιραρία της Αγίας Νάπας στη συμβολή της οδού Καταλυμάτων με την Λουκά δέχθηκαν πυροβολισμούς από δύο άτομα. Συνολικά δώδεκα σφαίρες βρήκαν το στόχο τους και με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακαριαία τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες. Ο στόχος, όμως, της επίθεσης που ήταν ο Φάνος Καλοψιδιώτης διέφυγε αφού δεν βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου. Για την υπόθεση καταδικάστηκαν δύο Ελλαδίτες οι Μαμαλικόπουλος και
Τσεχιλίδης οι οποίοι είχαν δεσμούς με τον χώρο των αντιεξουσιαστών στην Ελλάδα.
 
Ο Φάνος Καλοψιδιώτης ήταν γνωστός επιχειρηματίας της Αγίας Νάπας με συμμετοχή σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά ενώ είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε υποθέσεις παράνομου τζόγου. 
  
 
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Αλάσκα-Ένας ορειβάτης νεκρός και ένας τραυματίας
Σε προσαγωγές 100 φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών προχώρησε η αστυνομία στη Βοστώνη
Ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράκ στηρίζει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ
Αλλάζουν τα δεδομένα Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ -«Ο Πούτιν ίσως δεν διέταξε τη δολοφονία Ναβάλνι»
Οι ημέρες φρίκης για γυναίκα όμηρο της Χαμάς-«Δεν μίλησαν, απλώς με άρπαξαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Ιαπωνία
Νέα έκκληση Ζελένσκι μετά από ρωσικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις ενέργειας
Κάλεσμα από τον Πρόεδρο της ΔΟΕ-«Θέλω όλο τον κόσμο στο Παρίσι»
Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν καταδικάζει την έφοδο κατά κουρδικών ΜΜΕ σε Βέλγιο και Τουρκία
Αυτή είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes