Ο ΜΜΑΔίτης πέτυχε το δολοφόνο αν και τραυματισμένος – Όλο το χρονικό

  

 
Σκηνές βγαλμένες από χολιγουντιανή γκανγκστερική ταινία εκτυλίχθησαν το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο στην πολυσύχναστη τουριστική περιοχή της Αγίας Νάπας. Το μακελειό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί θαμώνες εστιατορίου, ενώ από θαύμα γλίτωσαν από τα πυρά ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο εκτελεστές κρατώντας όπλα εισήλθαν στο εστιατόριο και ο ένας εκ των δύο άρχισε να γαζώνει το τραπέζι όπου βρισκόταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, δύο αστυνομικοί, η σύζυγος του ενός, καθώς και τα δύο ανήλικα του ζεύγους. Από τα πυρά έπεσαν νεκροί οι τέσσερις, ενώ ο πέμπτος - αστυνομικός της ΜΜΑΔ - αν και τραυματισμένος άρπαξε το υπηρεσιακό του πιστόλι κι ενώ ο δράστης επιχειρούσε να διαφύγει άνοιξε πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα ο δολοφόνος να πέσει νεκρός έξω από το εστιατόριο.

Ο δεύτερος δράστης της επίθεσης κατάφερε να διαφύγει ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι τραυματισμένος. Τα δύο ανήλικα παιδιά που κάθονταν στο τραπέζι, είδαν τους γονείς τους να πέφτουν αιμόφυρτοι στο έδαφος ενώ στο χώρο ακολούθησε πανικός με τους υπόλοιπους θαμώνες να τρέχουν για να γλιτώσουν.
 

Δειτε Επισης

Δεν αποφεύχθηκαν οι διακοπές ρεύματος παρά τις διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου-Στο κόκκινο η ζήτηση λόγω ψύχους
Οριακή η ικανότητα κάλυψης της ζήτησης ηλεκτρισμού τη Δευτέρα-Έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας
Πέφτε και πάλι κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία απόψε-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αλλαγές πτήσεων της Cyprus Airways προς και από την Αθήνα λόγω απεργίας στην Ελλάδα
Διαβεβαιώσεις Υπουργείου Γεωργίας για στήριξη αγροτών που επλήγησαν από Coral
Εγκρίθηκε κονδύλι 450,000 ευρώ για επέκταση ορόφου και ανέγερση στεγάστρου στο σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»
Απαντά σε Φαίδωνος το ΥΠΑΝ για τις αναφορές σε Μιχαηλίδου-«Απαράδεκτες και απαξιωτικές»
Ζητούν λύσεις στα προβλήματα οι συντεχνίες της ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Στο ίδιο έργο θεατές με το νοσοκομείο Αθαλάσσας-Ασθενείς κοιμούνται και πάλι στους καναπέδες
Στις τάξεις και τα διαλείμματα οι μαθητές λόγω κρύου-Με οδηγίες Μιχαηλίδου μένουν ανοικτές οι αίθουσες