Ανακρίνουν υπόπτους του πενταπλού για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Στο τμήμα για ανάκριση άρχισαν να περνούν διάφορα πρόσωπα σε σχέση με το μακελειό που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, ένα 41χρονο αστυνομικό και τη 39χρονη σύζυγο του, καθώς και τον ένα εκ των δύο πληρωμένων δολοφόνων.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, θεωρούν δεδομένο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τον υπόκοσμο, με τις έρευνες να στρέφονται προς το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία ο οποίος ήταν ο στόχος και στο πενταπλό φονικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτός από πρόσωπα από το περιβάλλον του Φάνου Καλοψιδιώτη, για ανάκριση κλήθηκαν ήδη συγκεκριμένοι ύποπτοι με τους οποίους ο επιχειρηματίας είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι αρχές, θα διερευνήσουν τα άλλοθι των πρόσωπων που έχουν ανακριθεί ενώ κάποιοι εξ αυτών είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις και μετά τη διάπραξη του πενταπλού φονικού που έγινε ακριβώς την ίδια ημέρα, πριν από 4 χρόνια.

Άφαντος ο δεύτερος εκτελεστής….

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δεύτερου εκτελεστή καθώς και του συνεργού του ο οποίος φαίνεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος, το οποίο κλάπηκε δυο 24ωρα από τη Λευκωσία πριν τη διάπραξη των μαζικών δολοφονιών.

Οι πληροφορίες, φέρουν τον δεύτερο εκτελεστή να είναι τραυματισμένος από πυρά που αντάλλαξαν τόσο με τον ΜΜΑδίτη αστυνομικό όσο και με τους φρουρούς του Καλοψιδιώτη και ως εκ τούτου δόθηκαν οδηγίες στα νοσοκομεία όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης εξονυχιστικοί έλεγχοι διενεργούνται στα σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα ενώ οι διωκτικές γραμμές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τις ξένες υπηρεσίες ούτως ώστε να σκιαγραφηθεί το προφίλ του 41χρονου Αλβανού δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις έρευνες διαφάνηκε ότι ο 41χρονος έφθασε στην Κύπρο μέσω κατεχομένων πριν από 1 μήνα.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της