Κρίσιμος τραυματισμός 50χρονου σε τροχαίο

Με εγκεφαλική αιμορραγία και ρήξη πνευμόνων νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 50χρονος διανομέας φαγητού, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, με όχημα που οδηγούσε 41χρονος αλλοδαπός , μόνιμος κάτοικος Κύπρου.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Πέτρου Τσίρου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα του 41χρονου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 50χρονου.
 
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού,  όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και ρήξη πνευμόνων, ενώ  λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.
 
Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος δεν ήταν εγγεγραμμένο. Οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται.
 
ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»