Σήμερα και αύριο οι κηδείες των δύο πυροσβεστών

Την ώρα που οι συνάδελφοί τους θα δίνουν μάχη με τις φλόγες, οι δύο πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους ηρωικά στο καθήκον, προσπαθώντας να σβήσουν την πύρινη λαίλαπα που μαινόταν ανεξέλεγκτη στην Ευρύχου, θα οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία.
 
Η κηδεία του 44χρονου δασοπυροσβέστη Μάριου Αριστοτέλους θα τελεστεί σήμερα (Τετάρτη)  από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Δένεια στις 5 το απόγευμα.
 
Η κηδεία του 49χρονου δασοπυροσβέστη Ανδρέα Σοφοκλέους, θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου στη Λακατάμεια.
 
Οι άτυχοι δασοπυροσβέστες επέβαιναν του ίδιου οχήματος, το οποίο ανετράπη στη δασική περιοχή Σινά Όρους.
 
Ο τρίτος δασοπυροσβέστης που επέβαινε στο όχημα,  εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του