Σιζόπουλο αποφάσισαν ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία και Οικολόγοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε σχέση με τις διεργασίες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της βουλής.  Πριν από λίγο ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία και Οικολόγοι αποφάσισαν την στήριξη του Μαρίνου Σιζόπουλου για την προεδρία της βουλής.  Στην συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνεται η Αλληλεγγύη που δεν έλαβε μέρος στην σχετική συνάντηση. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κύριος Συλλούρης είχε συνάντηση με το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την οποία δεν έγιναν δηλώσεις.
Σε δήλωση της πριν από λίγο  στο ΡΙΚ η πρόεδρος της Συμμαχίας Ελένη Θεοχάρους είπε πως θα λάμβανε αυτή μέρος στην συνάντηση των ηγετών του Κέντρου αλλά δεν τα κατάφερε να πάει λόγω αδυναμίας.
Σε μία άλλη εξέλιξη στο προεδρικό ανηφόρισε και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, o οποίος αυτή την ώρα προεδρεύει συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ. Όπως πάντως ανακοινώθηκε από το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνουν δηλώσεις πριν την συνεδρία της ολομελειας. 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τη Λευκωσία από ψηλά και τη γραμμή αντιπαράταξης είδε ο Μόντι-Επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης
Πιθανή απομάκρυνση Γερμανών από Ισραήλ μέσω Κύπρου θα συζητήσει ο Βάντενφουλ με Κόμπο
Η Κοινή Διακήρυξη στο πλαίσιο επίσκεψης Μόντι-Η Ινδία τονίζει την ακλόνητη στήριξή της στην κυριαρχία της Κύπρου
Στην ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου και Ινδίας αναφέρθηκαν Χριστοδουλίδης και Μόντι
Ευχαριστίες ΠτΔ σε Μόντι για τη στάση Ινδίας στο Κυπριακό-Παρασημοφορήθηκε με Μεγαλόσταυρο Τάγματος του Μακαρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού μετά από 23 χρόνια στην Κύπρο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Κοινή Διακήρυξη εταιρικής σχέσης υπογράφουν τη Δευτέρα Κύπρος και Ινδία
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας