Μετά από καταγγελίες περιοίκων στην περιοχή Θαλασσινών Σπηλιών στην Πέγεια, για κακοποίηση σκυλιών, αλλά και οχληρία που προκαλούσαν με το συνεχή γαύγισμα τους, η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, διερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε ότι τα σκυλιά ήταν σε κλουβιά, σκελετωμένα από την πείνα και τη δίψα κάτω από τον καυτό ήλιο.
Μετά από ενημέρωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Πάφου και πίεση του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών προς τον Δήμο Πέγειας, ο οποίος απέστειλε δύο επιστολές για συμμόρφωση του ιδιοκτήτη, κατέστη δυνατό να δοθεί ένα αίσιο τέλος στο μαρτύριο των σκυλιών αυτών.
Σύμφωνα με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών έχουν υιοθετηθεί από φιλόζωους με την ελπίδα για καλύτερη μεταχείριση των ταλαιπωρημένων αυτών σκυλιών.
Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών καλεί τον Δήμο Πέγειας και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες όπως φροντίσουν την εφαρμογή των νόμων περί προστασίας δικαιωμάτων των ζώων, αλλά και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 27 λεπτά| ΕΛΛΑΔΑ
Άγριο φονικό στο Χαλάνδρι-Νεαρός την 47χρονη σύντροφό του με πολλαπλές μαχαιριές
Πριν 31 λεπτά| Police Reporter
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Πριν 35 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάλυψη αναγκών σε ηλεκτρισμό με επιπλέον μονάδα και αιολική παραγωγή-Δεν προέκυψαν προβλήματα
Πριν 1 ώρα| Celebrity
Έλαβε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης-Ετοιμάζει την νομική του αντεπίθεση ο τραγουδιστής
Πριν 1 ώρα| ΔΙΕΘΝΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οδηγός νταλίκας κάνει παράνομη αναστροφή και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς στις ΗΠΑ
Πριν 1 ώρα| Police Reporter
Ζήτησε χρήματα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με μαχαίρι ο 23χρονος-Όσα προηγήθηκαν της απόπειρας φόνου στο Παραλίμνι
Πριν 1 ώρα| Police Reporter
Συνάντησε τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες για τη φονική πυρκαγιά ο ΠτΔ-«Έτοιμη να ακούσει τα πορίσματα η Κυβέρνηση»


Τρία τουριστικά χωράφια στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
€5,000,000
14:34 - 06 Αυγουστου 2025

Πέντε οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή «Πεύκου», Λακατάμεια
Από €127,000
14:36 - 06 Αυγουστου 2025

Οικιστικό οικόπεδο κοντά στο “K-Cineplex” στον Στρόβολο
€395,000
14:39 - 06 Αυγουστου 2025

Οικιστικό χωράφι στην Πάνω Δευτερά
€310,000
14:39 - 06 Αυγουστου 2025