Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Πήγε να “πατήσει” νεαρούς με το όχημα του

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία μετά από καταγγελία ότι 30χρονος δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα και αυτός πήγε να τους πατήσει με το όχημα του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.35 χθες τα ξημερώματα ενώ 30χρονος από την επαρχία Λευκωσίας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τη συμβία του έξω από την οικία της τελευταίας, δέχθηκαν επίθεση από δύο 19χρονους και ένα 22χρονο.

Συγκεκριμένα, οι τρείς φέρονται να προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο κλωτσώντας το και ρίχνοντας πέτρες.

Ο 30χρονος ξεκίνησε το αυτοκίνητό του και φέρεται να το οδήγησε εναντίον του ενός 19χρονου και του 22χρονου, τραυματίζοντάς τους.

Εναντίον των πιο πάνω πρόσωπων, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης βάσει των οποίων συνελήφθησαν.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται ο μεν 19χρονος σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου αναμένεται να χειρουργηθεί στο πόδι και ο 22χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δειτε Επισης

Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου