Τουρκοκύπρια γιαγιά στη Λάρνακα πήρε τα ανήλικα εγγόνια της και εξαφανίστηκε

Ερευνες προς εντοπισμό 56χρονης Τουρκοκύπριας και των δύο ανήλικων εγγονών της διενεργεί από χθες βράδυ η Αστυνομία στη Λάρνακα αφού σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, η πεθερά του πήρε τα παιδιά και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς τη συγκατάθεση του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 8 χθες βράδυ, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 44χρονο Νορβηγό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου ο οποίος εργάζεται στις Φιλιππίνες ότι η Τουρκοκύπρια πεθερά του ηλικίας 56 χρόνων που διαμένει στη Λάρνακα, εγκατέλειψε προς άγνωστη κατεύθυνση την οικία της μαζί με τα παιδιά του ηλικίας 5 και 6 χρόνων, χωρίς τη συγκατάθεση του.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία η 56χρονη είχε αναλάβει προσωρινά τη φροντίδα των δύο του παιδιών ενώ ο ίδιος εργαζόταν στο εξωτερικό. Ο 44χρονος ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι βρισκόταν την Παρασκευή  17 Ιουνίου, μαζί με την πεθερά και τα δύο του παιδιά στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.
 
Ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι προτίθετο να αναχωρήσει από την Κύπρο μαζί με τα παιδιά του απόψε στις εννέα το βράδυ και πως η πεθερά του με κίνητρο να παραμείνουν τα παιδιά κοντά της τα πήρε και εξαφανίστηκε μέχρις ότου ο ίδιος αναχωρήσει από το νησί.  
 
Ο 44χρονος ήταν νυμφευμένος με την κόρη της Τουρκοκύπριας η οποία απεβίωσε λόγω ασθένειας και είχε κερδίσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών του από την πεθερά του σε Βρετανικό Δικαστήριο.
 
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες προς εντοπισμό της 56χρονης Τουρκοκύπριας και των δύο ανήλικων παιδιών.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου
Το Sistema Cyprus ανοίγει φτερά στην αρμονία με δύο μοναδικές συναυλίες
Αύξηση στις τιμές παραγωγού στη γεωργία, μείωση κόστους παραγωγής σε Κύπρο και ΕΕ
Καμία ποινική ευθύνη για τις καταστροφές στις φαρμακαποθήκες-Σεπτέμβριο μεταφέρει τα φάρμακα ο ΟΚΥπΥ
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Δύο υποστατικά εντοπίστηκαν εντός της προστατευόμενης ζώνης στη Χερσόνησο του Ακάμα
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»
Πρόεδρος της ΟΕΒ χωρίς ανθυποψήφιο...Το who is who του Γιώργου Α. Παντελίδη που διαδέχεται τον Αντώνη Αντωνίου