Κατακλυσμός: Άδεια τα καφέ στην παλιά Λευκωσία- Περισσότεροι οι τουρίστες

  Tο τριήμερο του Κατακλυσμού έφτασε και η πρωτεύουσα δε θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα Σάββατα, που έσφυζε από ζωή και τα καφέ ήταν γεμάτα από κόσμο. 

Ο καιρός προσφέρεται για δροσερές βουτιές και φαίνεται πως -οι περισσότεροι τουλάχιστον- το εκμεταλλεύτηκαν με εξορμήσεις σε παραλιακές πόλεις.

Οι δρόμοι της παλιάς Λευκωσίας "τιμήθηκαν" σήμερα περισσότερο από τουρίστες παρά ντόπιους οι οποίοι, προφανώς,  προκειμένου να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες, προτίμησαν τη θάλασσα, το βουνό ή τη δροσιά του σπιτιού τους.

 

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του Reporter.com.cy ο οποίος μένει στην περιοχή.

 

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία το απόγευµα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 και τοπικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί για να καταστούν το απόγευµα θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά και ανατολικά παράλια γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος και θερµός και η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της